Rimmel Apocalips Lip Lacqeur - Review




Γεια σας κορίτσια,

Εδώ και μερικές εβδομάδες παρέλαβα μια παραγγελία που είχα κάνει στο feel unique, μεταξύ άλλων ήταν και ένα -σχετικά- καινούριο προϊόν για τα χείλη από τη Rimmel το Apocalips Lip Laqceur σε δύο αποχρώσεις, την Stellar και την Celestial.


Apocalips Lip Lacqeur - Stellar, Celestial

Είχα ακούσει πολλά για το συγκεκριμένο προϊόν από ξένες κυρίως bloggers και vloggers γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχουν γι' αυτό κι ανυπομονούσα να το δοκιμάσω!

Αφού λοιπόν τα φοράω εναλλάξ καθημερινά από την ημέρα που τα πήρα αποφάσισα πως τους αξίζει ένα blogpost!

Θα το περιέγραφα ως κρεμώδες κραγιόν σε μορφή gloss με σούπερ opaque απόδοση χρώματος και απίστευτη διάρκεια. Δεν είμαι υπερβολική, πραγματικά το χρώμα θα μείνει στα χείλη για ώρες ακόμη κι αν πιείτε ή φάτε!!!
Παρόλο που είναι ιδιαίτερα κρεμώδες, μετά από περίπου μια ώρα από την εφαρμογή το αποτέλεσμα θα είναι παρόμοιο με ένα semi matte κραγιόν χωρίς όμως να ξεράνει τα χείλη!
Επιπλέον, ελάχιστη ποσότητα (η μισή από όση βγαίνει στο πινελάκι) είναι αρκετή για να χρωματίσει τα χείλη επαρκώς λόγω του πολύ πλούσιου χρώματος!
Απλά εκπληκτικό!!!!

Το Stellar τώρα είναι ένα έντονο κόκκινο με μια "υπόνοια" από φούξια.






Το Celestial είναι μια πιο φυσική απόχρωση που μπορείς να φοράς από το πρωί ως το βράδυ, ροζ με μοβ υποτόνους. Δίνει στο πρόσωπο το χρώμα/φωτεινότητα που χρειάζεται χωρίς να τραβάει την προσοχή!




Βγαίνει σε 8 αποχρώσεις και νομίζω πως το επόμενο που θα μπει στη συλλογή μου θα είναι το Bing Bang, ένα υπέροχο βαθύ κόκκινο ό,τι πρέπει για φθινόπωρο/χειμώνα!!!


Τιμή: 6.74 ευρώ


Leave a Comment

  1. Τα εχω βαλει και εγω στο ματι εδω και καιρο (και τι δεν εχω βαλει δηλαδη) και εχω ακουσει και πολυ καλα σχολια αχ τα θελω ειδικα αυτο το celestial πρεπει να ειναι υπεροχο και σου παει και σενα πολυ!

    ReplyDelete
  2. Υπέροχα και τα 2!!Εχω το stellar και βρίσκεται στα αγαπημένα του μήνα που μόλις πόσταρα!το big bang το θέλω κι εγώ!!!

    ReplyDelete
  3. Αχ αγαπώ τα apocalips!! Έχω το stellar, το nova και το luna και τα φορούσα ασταμάτητα όλο το καλοκαίρι! Πραγματικά υπέροχα και σου πάνε πολύ οι αποχρώσεις που διάλεξες! Φιλάκια πολλά όμορφη!

    ReplyDelete
  4. χαιρε και ίου! στα χείλη μου δεν έχουν καθόλου καλή διάρκεια. μια ώρα μάξιμουμ..2-3 τσιγαρα κι εξαφανιζολ! εκανα και εξισου κολακευτικο ριβιου πριν λιγο καιρο. βρισκω τα stain της revlon καπως πιο σταθερά, οπως κ το μινι stain της Jane iredale που υπηρχε σε καποιο glowbox.
    φιλια

    ReplyDelete
  5. ειχα ψηθει να τα δοκιμασω γιατι πιστευα οτι ειναι σαν τα Lip stain Των sephora...αλλα δυστυχως δεν ειναι..στα χειλη σου φαινονται ωραια παντως...

    mybeautymap.blogspot.gr

    ReplyDelete
  6. εχω αγορασει το celestial και ενω ειναι πολυ ωραιο χρωμα δεν αντεχω με τιποτα την μυρωδια.... περα απο αυτο εχει καλη αποδοση, πολυ ωραιο και πρακτικο βουρτσακι αλλα διαρκεια απογοητευτικη για μενα τουλαχιστον.... εχω ακουσει και καλες κριτικες και κακες για τα συγκεκριμενα. εμενα δυστυχως ειναι αρνητικη...

    ReplyDelete