KORRES WILD ROSE NIGHT SLEEPING FACIAL





Δεν ξέρω αν τυχαίνει και σε σας κάποια βράδια που κοιτάζεστε στον καθρέφτη μετά από μια απαιτητική μέρα να νιώθετε λες κι έχετε γεράσει πρόωρα αλλά σε εμένα συμβαίνει. Έτσι, όταν πρωτοείδα στα φαρμακεία την Korres Επανορθωτική Μάσκα Ύπνου, μπήκε αμέσως στην λίστα που κρατάω στο μυαλό μου με τα προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσω. Όταν δε είδα να γράφονται και να λέγονται για αυτήν πολύ καλά πράγματα τότε είπα πως πρέπει να επισπεύσω αυτή την αγορά! Την απέκτησα, λοιπόν, μερικούς μήνες πριν και τώρα ήρθε η ώρα να σας πω την γνώμη μου για αυτή.

Korres Wild Rose Overnight Sleeping Facial
Αν ήθελα με λίγα λόγια να την περιγράψω -αλλά δεν θέλω!-, θα έλεγα πως η συγκεκριμένη κρέμα είναι -από όλες τις απόψεις- το "παιδί" μιας κρέμας νυκτός κι μιας μάσκας προσώπου. :)


Η Korres Wild Rose Night Sleeping Facial είναι μια ενυδατική κρέμα με πολύ πηκτή υφή (σαν soufflé) κι έντονο άρωμα τριαντάφυλλου που σε κάνει με το πρώτο άγγιγμα να έχεις μεγάλες προσδοκίες. Περιέχει έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου, βιταμίνη C, αλόη, υαλουρονικό οξύ, έλαιο jojoba, λεκιθίνη, μελισσόκερο. Χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα για καλύψεις όλο σου το πρόσωπο και απορροφάται άμεσα.

Όταν την πρωτοαπέκτησα την φορούσα κάθε βράδυ και παρότι το πρωί ξυπνούσα κι έβλεπα το δέρμα μου εξαιρετικά ενυδατωμένο, ανανεωμένο και σφριγηλό παράλληλα όσο περισσότερο την χρησιμοποιούσα εμφάνιζα και περισσότερη λιπαρότητα, οπότε αποφάσισα να την χρησιμοποιώ μια-δύο φορές την εβδομάδα ή εκείνα τα βράδια που νιώθω πως χρειάζομαι κάτι πιο δραστικό, Ε, αυτό κάνω τους τελευταίους μήνες κι ομολογώ πως είμαι πολύ ευχαριστημένη!


Παρότι είναι μια κρέμα που ενδεικνύεται για όλους τους τύπους δέρματος, νομίζω πως για καθημερινή χρήση θα ήταν εκπληκτική τροφή για ξηρές/κανονικές επιδερμίδες. Για εμένα, που έχω λιπαρή, είναι η κρέμα που ψάχνω κάθε φορά που πέφτω για ύπνο και νιώθω την επιδερμίδα μου πολύ κουρασμένη και θέλω να ξυπνήσω σαν έχω μόλις κάνει θεραπεία προσώπου σε κάποιο ινστιτούτο αισθητικής!

Εσείς την έχετε δοκιμάσει?


Leave a Comment

  1. Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει επίσης τα καλύτερα! Θα την πάρω και θα σου πω! Δεν ξέρω αν το έχω εγώ μόνο το πρόβλημα αλλά το χρώμα στους συνδέσμους σου είναι πολύ ανοιχτό και δεν μπορώ να διαβάσω το κείμενο με ευκολία! Ίσως ένα πιο σκούρο χρώμα θα βοηθούσε! Φιλιά!

    ReplyDelete