Cranberry and Raspberry Cereal Bars






Γεια σας!

Ναι, το ξέρω πως είναι Τρίτη και πως μόλις ανέβηκε το Cooking Monday αλλά χθες δεν είχα internet, είπα λοιπόν αφού είχα κάνει τον κόπο να το ετοιμάσω να το ανεβάσω κι ας είναι Τρίτη!

Με αφορμή λοιπόν, ένα δώρο που μου έκανε η φίλη μου η Έλενα πριν λίγες μέρες είπα αυτή τη βδομάδα να φτιάξω μπάρες δημητριακών. Έκανα δυο συνταγές με τα πραγματάκια που μου έφερε. Η πρώτη συνταγή ήταν μπάρες δημητριακών με goji berry, cranberry, μαύρες σταφίδες, καρύδια, αμύγδαλα και κινόα πολύχρωμη, πολύ πλούσια σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες με μόνο μια κουταλιά μέλι ως γλυκαντική ουσία.

Επέλεξα να μοιραστώ μαζί σας σε βίντεο την δεύτερη όμως γιατί είναι λιγάκι πιο γλυκιά και καλύπτει περισσότερο την ανάγκη μας για γλυκό (που για να είμαι ειλικρινής σπάνια έχω, σχεδόν πάντα έχω ανάγκη για κάτι αλμυρό αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!).








Μπάρες δημητριακών με cranberry, raspberry και ξηρούς καρπούς λοιπόν και παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα υλικά συγκεντρωμένα.








1 φλ. καρύδια ψιλοκομμένα
1 φλ. αμύγδαλα ψιλοκομμένα
1 φλ. cranberries και raspberries αποξηραμένα
1 φλ. κινόα
2 φλ. νιφάδες βρώμης
1/2 φλ. λιναρόσπορο
1/4 φλ. καρύδα τριμμένη
1/3 φλ. μέλι
1/4 φλ. μαύρη ζάχαρη
1/4 φλ. λάδι καρύδας
1/3 φλ. ταχίνι



Ελπίζω αν σας άρεσε η συνταγή να δοκιμάσετε να την φτιάξετε!!!

Σας αφήνω για τώρα αλλά θα τα πούμε πάλι σε ένα επόμενο βίντεο ή blogpost!


Leave a Comment

  1. φαίνεται εκπληκτικότατη!!!! τη λάτρεψα όπως και όοοολες τις συνταγές που δείχνεις :D επίσης θα επισκεφτώ με την πρώτη ευκαιρία που θα ανέβω αθήνα αυτό το κατάστημα με τα αποξηραμένα φρούτα! Πολύ καλές τιμές και το κουτί τέλειο. Φιλιά γλυκιά μου <3

    ReplyDelete