It's haul and giveaway time!!!




Λοιπόν, αφού σας μίλησα για το τι είδαμε στην Ρώμη είπα να σας δείξω και τα καλλυντικά που αγόρασα από εκεί και γενικά ό,τι αγόρασα μέσα στον Φεβρουάριο (για να δείτε το αντίστοιχο βίντεο πατήστε εδώ)!

  • Merry & Bright Palette | Stila
 Από το asos.com αγόρασα αυτή την παλέτα από τη Stila. Ήταν σε έκπτωση στην τιμή των 7 ευρώ (!) γιατί ήταν μια παλέτα που είχε βγει για τα Χριστούγεννα.

Merry & Bright Palette, Kitten Lip Glaze
Μου φάνηκε φοβερή ευκαιρία μιας και τα χρώματα είναι σε γήινες αποχρώσεις που είναι η αγαπημένες μου, αλλά κυρίως γιατί περιέχει το convertible colour Lilium που ήθελα πάρα πολύ να το δοκιμάσω. 

Merry & Bright Palette Swatches
Περιέχει τις σκιές Chill, Glisten, Joyful, Ebony, Butterscotch, Molasses (με τη σειρά που τις βλέπετε παραπάνω). Στα αριστερά βλέπεται το swatch του Lilium.
Όσον αφορά στην απόδοση των σκιών είναι σίγουρα πάνω του μέσου όρου αλλά δεν θα έλεγα πως είναι όπως οι MAC, INGLOT και URBAN DECAY. Πάντως έχουν πολύ καλή διάρκεια ειδικά με ένα primer.
Τώρα για το convertible color Lilium τα λόγια είναι περιττά!!! Έχει πολύ ωραίο χρώμα και απίστευτη διάρκεια. Έιχα ακούσει τα καλύτερα από την MakeupGeek για αυτά και όντως αν θέλατε ένα κρεμώδες ρουζ/κραγιόν ρίξτε μια ματιά σε αυτά. Το συγκεκριμένο χρώμα ανήκει στην permanent σειρά των Convertible Colors.

  • Kitten Lip Glaze | Stila

Και σαν μην έφταναν όλα τα παραπάνω για 7 ευρώ, μαζί με την παλέτα ερχόταν δώρο και το lip glaze "Kitten".

Kitten Lip Glaze | Stila
Όπως μπορείτε να δείτε, είναι ένα nude χρώμα με χρυσές λάμψεις που μοιάζουν λιγάκι τρομακτικές στη συσκευασία αλλά μόλις το βάλεις στα χείλη είναι πολύ όμορφο. Μυρίζει βανίλια, είναι λιγάκι κολλώδες αλλά διαρκεί πολύ για lip gloss.

  • Flushed Blush | Sleek

Από την Sleek, τώρα, πήρα ακόμη ένα ρουζ γιατί είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη με το Flamingo. Αυτή τη φορά διάλεξα το Flushed.

Flushed blush | Sleek
Έχει ένα πολύ έντονο κόκκινο χρώμα και δίνει στα μάγουλα το χρώμα που παίρνουμε όταν κοκκινίζουμε φυσικά. Επίσης, έχει πολύ έντονη απόδοση χρώματος γι' αυτό πρέπει να έχεις ελαφρύ χέρι κατά την εφαρμογή του.

Τιμή: 5,00 ευρώ

  • Coconut Paradise | Bottega Verde


Πήρα ένα lip gloss από τα Bottega Verde, είναι ιταλικά καταστήματα που έχουν μια ευρεία γκάμα από προϊόντα για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά τα οποία περιέχουν φυσικά συστατικά, π.χ. κραγιόν με argan oil, μέικ απ με εκχυλίσματα λουλουδιών και εμπλουτισμένα με βιταμίνες, γαλάκτωμα σώματος με αμυγδαλέλαιο, κ.ά.

Flushed blush | Sleek, Coconut Paradise | Bottega Verde
Το Coconut Paradise Lip Gloss with Avocado Oil, έχει υπέροχο άρωμα καρύδας και τροπικών φρούτων που σε κάνει να θες να το ανανεώνεις διαρκώς. Η αίσθηση στα χείλη είναι πολύ άνετη, δεν κολλάει καθόλου και παράλληλα τα ενυδατώνει (όχι τόσο όσο ένα lip balm αλλά ικανοποιητικά για ένα προϊόν λάμψης).

Το έψαξα κι είδα πως έχει site που κάνει πωλήσεις ανά των κόσμο δυστυχώς όχι στην Ελλάδα.

Τιμή: 6,99 ευρώ

  • Eight Hour Cream Lip Protectant Stick | Elizabeth Arden


Από τα Douglas τώρα, που από ότι κατάλαβα δεν είναι ιταλικά αλλά γερμανικά καταστήματα καλλυντικών με πολλά καταστήματα στην Ευρώπη, πήρα το Eight Hour Cream Lip Protectant Stick.

Eight Hour Cream Lip Protectant Stick
Ήθελα να δοκιμάσω κάτι από τη δημοφιλή σειρά Eight Hour Cream της Elizabeth Arden εδώ και καιρό και τι καλύτερο από ένα lip balm για εμένα που είμαι lip balm junkie!
Το lip balm έχει SPF 15 και είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε. Είναι πολύ ενυδατικό και αφήνει τα χείλη πολύ απαλά για ώρες και παράλληλα μυρίζει μέλι με λεμόνι.
Όπως καταλαβαίνετε τώρα θέλω να δοκιμάσω και την διάσημη κρέμα!!!

Τιμή: 9,99 ευρώ

  • Πινέλο για τα χείλη & Concealers Palette

Πήρα, επίσης, ένα πινέλο για τα χείλη με συνθετικές τρίχες από τη σειρά πινέλων της εταιρείας. Στο σχήμα μοιάζει με pencil brush και σκοπεύω να το χρησιμοποιώ και ως τέτοιο.

Τιμή: 3,95 ευρώ


Τέλος, από το Douglas αγόρασα και μια παλέτα με concealers σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις της Technic (μια αγγλική εταιρεία φθηνών καλλυντικών) που δε θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αποτυχία. Σαν σύσταση είναι πολύ λιπαρά και η απόδοση των χρωμάτων είναι από ελάχιστη έως μηδενική. 

Τιμή: 4,95 ευρώ

  • Stay with me lipgloss, lip liners & nail topper | Essence


Από τα Coin, μια αλυσίδα πολυκαταστημάτων στην Ιταλία -σαν τα Notos Galleries-, πήρα μόνο πράγματα της Essence παρόλο που είχε όλες τις εταιρείες, "ευρείας" και high end.



1. Stay with me longlasting lipgloss "Candy Bar"

 Ήθελα να δοκιμάσω τα συγκεκριμένα lip gloss γιατί είχα ακούσει και διαβάσει τα καλύτερα. Έτσι, έκανα την αρχή με το Candy Bar. 

Candy Bar | Essence

Έχει ροζ-κοραλλί χρώμα που αγαπώ. Η μυρωδιά του είναι διακριτική, διαρκεί αρκετά για lipgloss και αφήνει χρώμα στα χείλη ακόμα και όταν η λάμψη του gloss έχει φύγει. Κολλάει λιγάκι αλλά όχι ενοχλητικά, δεν είναι όσο opaque όσο νόμιζα πως θα είναι αλλά η απόδοση χρώματος είναι καλή και τέλος, έχει ένα σούπερ απαλό απλικατέρ σε σχήμα κλεψύδρας.
Σίγουρα θα πάρω και κάποιο ακόμα!

Τιμή: 2,49 ευρώ


2. Lipliner "In the nude" & "Cute Pink"

 Τον προηγούμενο μήνα είχα πάρει άλλα δυο μολύβια χειλιών από την Essence και μου άρεσαν αρκετά γι' αυτό πήρα και άλλα δυο. Το νούμερο 07 "Cute Pink", ένα απαλό, γλυκό ροζ και το νούμερο 11 "In the Nude" που είναι το τέλειο nude.

In The Nude, Cute Pink | Essence
Δεν είναι τα πιο μαλακά μολύβια αλλά ούτε και πολύ σκληρά, αν τα χείλη είναι ενυδατωμένα απλώνονται άψογα. Οι αποχρώσεις είναι και οι δυο πολύ κολακευτικές και η τιμή σούπερ!

Τιμή: 1,29 ευρώ/τμχ


3. Nail art Special Effect topper | Essence

Special Effect Topper | Essence

 Είναι ένα top coat με μεγάλα και μικρά πολύχρωμα glitter που ταιριάζει με πολλά χρώματα. Στεγνώνει γρήγορα και είναι αρκετά μεγάλη ποσότητα (8ml).

Τιμή: 2,49 ευρώ

  • Balm Jovi Face Palette | The Balm
Στο κατάστημα La Gardenia, που είναι επίσης γνωστή αλυσίδα καλλυντικών στην Ιταλία, βρήκα μεταξύ άλλων Smashbox και theBalm αλλά δυστυχώς είχα λίγο χρόνο στη διάθεση μου εκείνη την ημέρα και δεν αγόρασα τίποτα από την Smashbox. Πήρα, όμως, την Rockstar Palette Balm Jovi, δύο μανό από την Maybelline και το πολυαγαπημένο μου top coat από τη Sally Hansen "Mega Shine".


Η Balm Jovi περιέχει 12 σκιές, 1 Highlighter, 1 ρουζ και 2 κραγιόν/ρουζ.
Οι σκιές χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

1. Heavy Metal

Metal-ica, Iron Maid-in, Lead Zeppelin, Alice Copper
Οι 4 αυτές σκιές είναι πιο μεταλλικές, με την γνωστή υψηλή απόδοση των σκιών της εταιρείας.

2.Classical

Adagio, Allegro, Moderato, Presto
Αυτή η τετράδα περιέχει πιο "κλασικά" χρώματα και είναι όλα ματ. H Moderato θα έλεγα πως ήταν εκείνη που έγραφε έτσι κι έτσι γιατί είναι λιγάκι πιο ξηρή από τις άλλες. Όσο για την Adagio είναι ίδια με την Brule από την MAC.

3. Alternative

Blink 1982, The Stroke, rem, Third Eye Blinded
Αυτή η τετράδα έχει... λίγο από όλα! Άλλη σκιά frosted, άλλη satin, άλλη με shimmer. H The Stroke ήταν λιγάκι πιο ξηρή απ' τις άλλες και το shimmer της είναι δεν είναι τόσο έντονο όσο φαίνεται στη συσκευασία. Η πιο αγαπημένη μου από τις τέσσερις είναι σίγουρα η Third Eye Blinded, αν και η rem είναι σίγουρα ένα χρώμα που δε συναντά κανείς συχνά.


 Don't You Want Me, Solid Gold | theBalm

Το Solid Gold (aka Mary-Lou Manizer) είναι ένα πολύ πολύ όμορφο χρυσό highlighter που δίνει υπέροχη λάμψη στα ζυγωματικά με πολύ καλή διάρκεια. SUPER!!!
Το Don't You Want Me (aka FratBoy blush) είναι ένα ζεστό ροζ-ροδακινί, δίνει πολύ όμορφο αποτέλεσμα υγείας και διαρκεί αρκετά. Τέλειο!

Τέλος, τα κραγιόν/ρουζ Milly και Vanilly. 

Milly, Vanilly | theBalm
Είναι opaque και μόλις εφαρμοστούν, είτε στα χείλη είτε στα μάγουλα, γίνονται ματ και διαρκούν για ώρες (ειδικά στα μάγουλα).

Νομίζω πως στο σύνολο της είναι μια πολύ ωραία παλέτα!!!

Τιμή: 36,90 ευρώ

  • Colorshow By Colorama Nail Polish | Maybelline
Όσον αφορά στα μανό αγόρασα το Νο. 342 "Coral Craze" και το Νο. 549 "Midnight Taupe" από τα Colorshow της Maybelline. Ήταν καινούρια σειρά από ότι κατάλαβα και τα χρώματα ήταν πολύ ωραία. Χρειάζεται δύο χέρια για να δείξει το χρώμα όπως το μπουκάλι. Τώρα, αν κρατάνε δεν μπορώ να σας πω γιατί τα χρησιμοποίησα με το Mega Shine της Sally Hansen που κάνει τα πάντα να κρατάνε!!!

Τιμή: 2,95 ευρώ/τμχ

  • Mega Shine Top Coat | Sally Hansen

Και μιας που το ανέφερα, αγόρασα για ακόμα μια φορά το Mega Shine. Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά, θα πω μόνο πως για μένα είναι το καλύτερο. Στεγνώνει το μανικιούρ/πεντικιούρ μέσα σε ένα λεπτό, το κάνει να διαρκεί μέρες   και του δίνει την πιο ωραία λάμψη.
Τιμή: 6,50 ευρώ

  • Lipsticks & Lipliners | KIKO
Από την υπέροχη KIKO, μια ιταλική εταιρεία καλλυντικών, πήρα μόνο προϊόντα για τα χείλη αν και θα ήθελα να έχω πάρει όλο το μαγαζί!
Έχει πολύ ωραία και πάρα πολλά προϊόντα (σκεφτείτε πως είχε 12 διαφορετικά είδη κραγιόν), άπειρες αποχρώσεις στα πάντα και οι τιμές είναι λογικότατες.



1. Smart Lip Pencils

 Τα μολύβια για τα χείλη είναι απλά εκπληκτικά! Γράφουν πολύ έντονα και μόνο με ένα άγγιγμα ενώ διαρκούν πραγματικά πολλές ώρες χωρίς να ξηραίνουν τα χείλη. Πήρα τα νούμερα 706 (ένα υπέροχο πορτοκαλοκόκκινο) και 712 (ένα απαλό berry χρώμα).

Νο. 706, 712 Lip pencil | ΚΙΚΟ
Τιμή: 1,90 ευρώ/τμχ




2. Smart Lipstick No. 22 

Ένα βαθύ κόκκινο ματ κραγιόν με μπλε υποτόνους που γράφει πολύ έντονα και δεν αφυδατώνει τα χείλη.

Smart Lipstick Νο. 22 | KIKO 
Τιμή: 1,90 ευρώ


3. Ultra Glossy Stylo No. 807


 Ένα ροδακινοκορραλί χρώμα που γράφει έντονα όπως ένα κραγιόν ενώ δίνει και το wet look ενός gloss με SPF 15. Το ΥΠΕΡ-αγαπώ!!!

Ultra Glossy Stylo No. 807 | KIKO
Τιμή: 3,50 ευρώ


4. Velvet Mat Lipstick No. 613

Ένα ροζ με μπλε υποτόνους που αφήνει ένα ματ-σάτιν αποτέλεσμα στα χείλη σε μια πολύ πρωτότυπη και προσεγμένη συσκευασία.

Velvet Mat Lipstick No. 613 | KIKO
Τιμή: 5,00 ευρώ


Λοιπόν, κορίτσια μου αυτά αγόρασα για εμένα αλλά αφού μπορούσα πήρα κάποια πράγματα και για εσάς!!!


Μια τυχερή, λοιπόν, θα κερδίσει την Ammo Palette από την Urban Decay που περιέχει 10 σκιές, 1 μίνι Primer Potion και 1 shadow brush.

Οι σκιές είναι:
  1. Smog
  2. Mildew
  3. Oil Stick
  4. Last Call
  5. Chopper
  6. Maui Wowie
  7. Shattered
  8. Polyester Bride
  9. Grifter
  10. Sin


Μαζί με ένα ρουζ από την Sleek στην απόχρωση Coral, ένα κραγιόν της σειράς Kate από την Rimmel στην απόχρωση νούμερο 16 και δύο Double Satin Eye Pencils, water resistant, στις αποχρώσεις νούμερο 05 και 23 (μαύρο-καφέ και μαύρο-πράσινο αντίστοιχα) από την Tommy G.


Τέλος, 2 ακόμα τυχερές θα κερδίσουν από μια παλέτα "Be Chic" της Pupa με 4 σκιές και ένα μαύρο μολύβι σε κάθε μια.

Καλή σας επιτυχία!!!



a Rafflecopter giveaway

xxx
Βασιλική

Leave a Comment

  1. πολύ πολύ λογική φάνηκες, εγώ τα σήκωσα όλα :S
    Τα sleek από Ρώμη τα πήρες? Γιατί δε τα πέτυχα πουθενά?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα έπαιρνα κι άλλα, αλλά σε λίγες μέρες θα πάω και Βαρκελώνη και είπα να μαζευτώ!!! Άσε που στην Ιταλία έχει και φοβερά ρούχα και παπούτσια, τι να πρωτοαγόραζα? Όχι από τα sleek τα πήρα από το site της sleek.

      Delete
    2. εχε στο νου σου πως η Βαρκελώνη έχει τα μεγαλύτερα Sephora στην Ευρώπη ;-), εγώ θα πάω το Σεπτέμβρη Βαρκελώνη, τώρα προσπαθώ να βάλω stop στο shopping spree xaxa

      Delete
    3. egw mono kwnstantinoupoli exw paei :(
      teleia ola me geia

      Delete
  2. Με γεια καλοφόρετα όλα! Να είσαι γερή και να κάνεις πολλά ταξίδια! Ένα ταξιδάκι οπουδήποτε θα ήταν ευπρόσδεκτο!

    ReplyDelete
  3. Tromeres agores!! :) Egw tha ithela polu na paw Agglia, exw akousei oti exei teleia agora to Londino!! :)

    ReplyDelete
  4. ζηλεύω πάρα πολύ που μπορείς κ ταξιδεύεις στο εξωτερικό!!! φοβερή εμπειρία!!! υπέροχα όλα, έχεις πολύ ωραίο γούστο! με γειά σου :ο)

    ReplyDelete
  5. Να τα χαρείς όλα Βασιλικη μου!
    Επόμενος αγαπημένος μου προορισμός,Παρίσι!!Αβέβαιο το ποτε!!

    ReplyDelete
  6. ax taksidi e??!!tha hthela poly na paw parisi k new york!!!axxxx pote tha ta kataferw den kserw....!

    ReplyDelete
  7. Αχ ταξιδάκια!!!! Δε σχεδιάζω κάτι αλλά ένα έστω και διήμερο στο Λονδίνο...πολύ θα το 'θελα!!

    ReplyDelete
  8. Βασιλικη μου ολες οι αγορες σου εκπληκτικες!Και η σκεψη σου να παρεις και για εμας δωρακια, πολυ γλυκια!!Ενα ταξιδι που θα ηθελα να κανω ειναι στη Νεα Υορκη!!Αλλα μαλλον θα μεινει ενα απραγματοποιητο ονειρο!Φιλακιαααα

    ReplyDelete
  9. παρισι θελω να παω...αλλα......

    ReplyDelete
  10. Δυστυχως δεν σχεδιαζω τιποτα αμεσα,αλλα ποσο θα ηθελα να παω Ιαπωνια να χαζεψω ολα αυτα τα gadgetakia ομορφιας που εχουν!!

    ReplyDelete
  11. den sxediazw tipota ..logw praktikhs askhshs ..de mporw na kanw roupi..alla thelw para polu na paw NEW YORK einai to oneiro m!!1

    ReplyDelete
  12. Tρομερες αγορές!Θα ήθελα τόσο πολύ να ταξιδεψω μεχρι το Παρισι!Το λατρευω!

    email: siliatrv@gmail.com
    google name: Elisabeth

    ReplyDelete
  13. New York New York apo oti vlepw kai oi perissoteres ekei theloun na pane,oxi adika!Kalh epityxia se olous!

    ReplyDelete
  14. Πάντα πρεπει να ειναι κανεις ετοιμος για ταξιδι!Εγω τα λατρευω και ειναι απο τις ωραιοτερες εμπειριες για εναν ανθρωπο!Ειχα παει Λονδινο πριν λιγα χρονια και ηταν υπεροχα!Μακαρι να παω και Παρισι Ιταλια και Νεα Υορκη! :)

    ReplyDelete
  15. χμμμ δεν σχεδιάζω να ταξιδέψω κάπου λόγω έλλειψης χρημάτων αλλά θα ήθελα να πάω Ιταλ'ια, Πολωνία ή Ιρλαδία.
    Ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό!

    ReplyDelete
  16. Πολύ ωραίο!Θα ηθελα να βρεθω στην Ολλανδία κ σιγουρα Ισπανία γιατι λατρευω την γλώσσα..!

    ReplyDelete
  17. polu omorfa dwrakia!!!!tha ithela polu na paw ispania!!!m'aresei polu i glwssa tous!!!!

    ReplyDelete
  18. Πολύ ωραία δωράκια!!Θα ήθελα να πάω New York!

    ReplyDelete
  19. Πολύ όμορφα δωράκια! Επόμενος προορισμός;;;; Ιταλία!

    ReplyDelete
  20. megia,sou,ola,,,na,ta,xareis!!!!tha,thela,poly,na,paw,germania,na,dw,thn,aderfh,mou:(....se,efxaristoume,gia,to,dwraki:)

    ReplyDelete
  21. θελωω να παω απο μικρη Αυστραλια πραγματικα ειναι το ονειρο μου!

    ReplyDelete
  22. polu wraia pragmatakia pires,thelw kai egw na paw kapoia mera.. pros to paron tha paw nauplio mesa ston aprili,kati einai kai auto :p polla filakia kai euxaristoume gia to giveaway :D

    ReplyDelete
  23. polu wraia pragmatakia..na ta xareis ola!!egw skopevw na paw kwstantinoupolh telos tou mhna kai lew na timisw kati apo th lush mias pou edw den exoume...se euxaristoume polu gia ta dwrakia:))

    ReplyDelete
  24. euxaristoume para poluuuu...makari na kerdisw kati...thelw para polu na paw parisi kai se kapoio pio ekswtiko meros..opws maldives...

    ReplyDelete
  25. θα ήθελα πολύ Ισπανία και Αμερική-Μεξικό-Αργεντινή...πολύ όμως....

    ReplyDelete
  26. Αχ τι μας κάνεις!!Μακάρι να μπορούσα να πάω...δεν με νοιάζει τόσο το μέρος καλή παρέα,διάθεση και έξω απ την Αθήνα!!χεχε

    ReplyDelete
  27. Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω Αγγλία-Γαλλία-Ιταλία-Κων/πολη για αρχή!!! Ελπίζω κάποια στιγμή να τα καταφέρω.. Σ'ευχαριστούμε πάααρα πολύ, καλή επιτυχία σε όλες μας!!!:-)

    ReplyDelete
  28. NY kai parisi thelwww na pawww opwsdhpotee!! Euxaristoume gia to toso omorfo giveaway :)

    ReplyDelete
  29. etoimazomai to kalokairi na paw lancaster,se mia fili mou pou kanei metaptuxiako ekei!!!!an fusika plirwthw mexri tote!!!xoxo!!

    ReplyDelete
  30. Θα θελα να παω πολυ στη Ρωμη!!

    ReplyDelete
  31. den etoimazw kati akomh..alla 9elw polu na paw parisi kai rwmh :)!!!

    ReplyDelete
  32. tha hthela na taksidepsw sto londino~~

    ReplyDelete
  33. Θα ηθελα να παω ταξιδι στην Ισπανια!

    ReplyDelete
  34. Εχω παει Μιλανο-Ελβετια και περασα υπεροχα,μακαρι να ξαναπαω...αν και Γαλλια δεν θα με χαλουσε

    ReplyDelete
  35. Αιγυπτο, Σκωτια, Ιρλανδια, να ξαναπαω Αμερικη τι να πρωτοδιαλεξω :)

    ReplyDelete
  36. italia tha ithela na paw k mallon tha ginei arxes kalokairiou!!!! :)

    ReplyDelete
  37. Δεν ετοιμάζω κανένα ταξίδι προς το παρόν, αλλά θέλω να πάω πολύ στο Παρίσι για να πάω και τα παιδιά μου στη Disneyland!!!

    ReplyDelete
  38. θα ήθελα να κάνω ένα ταξίδι στη Bενετία!!!!!!

    ReplyDelete
  39. Wow!
    Με γεια σου, είναι όλα τέλεια!!!
    Μακάρι να ετοίμαζα ταξιδάκι, αλλά..ετοιμάζομαι να γεννήσω (σ' ενάμιση μήνα..) οπότε απλά ονειρεύομαι Ρώμη, Παρίσι...
    Ευχαριστούμε για το giveaway, σε παρακoλουθώ από το Youtube ως LukumADAki!
    xxx

    ReplyDelete
  40. Εχω πάει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Ρώμη
    στην Βενετία στην Φλωρεντία στη Σιένα και στην Ανκόνα!
    Ειναι μια υπεροχη χωρα και σιγουρα θα ηθελα να μενω εκει!

    ReplyDelete
  41. tha pao londino to kalokeriii :D wiiiiii!

    ReplyDelete
  42. geia s vasiliki!! exw paei stin rwmi k itan apla api8ana! eida k to blog post p egrayes k exw episkeftei ola ta meri! mageia auti i polii!! epomenos proorismos m to londino!! xx

    ReplyDelete
  43. egw thelw na paw parisi!!!
    teleia ta dwrakia!!!

    ReplyDelete
  44. βασιλική μου τέλεια όλα τα πραγματάκια που πήρες!!! τα λάτρεψα όλα!!(εξαιρείται το σετάκι με τα κονσίλερ γιατί την πάτησα και εγώ πρόσφατα με κάτι παρόμοιο γκρρρ χαχαχα). μακάρι να μπορέσω κάποια στιγμή να πάω ταξιδάκι στο Παρίσι αλλά μέχρι τότε βλέπω βιντεάκια για το τι καλλυντικά θα αγοράσω μιας και τα λεφτά δε μου φτάνουν και για τα δύο χαχαχα.. φιλάκια. συνέχισε τα μεγάλα βίντεο δεν κουραζόμαστε ποτέ να σε απολαμβάνουμε!!! :))

    ReplyDelete
  45. Δέν υπάρχει κάποιο σχέδιο για κάποιο ταξίδι αυτή τη στιγμή αλλά θα ήθελα να ταξιδέψω πρός Αγγλία και Κροατία!

    ReplyDelete
  46. Θέλω πολυ να παω Πραγα! που θα μου παει?καποια στιγμη θα παω!!

    ReplyDelete
  47. opou na'nai arkei na exw kali parea!!!!
    stin idaniki periptwsi new york,paris or rome or london!!!
    polla e?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xehasa na grapsw!
      gfc: gen emman
      mail: makeupaholic(a)hotmail(dot)gr

      Delete
  48. τελεια ολα!!!!! ευχαριστουμε πολυ!! στη Ρωμη ειναι φοβερα, την επισκεφθηκα πριν δυο χρονια... επομενος προορισμος μ θελω να ειναι η Βαρκελωνη και μαλλον πρωτα ο θεος θα παω το Μαιο! φιλια πολλα!

    ReplyDelete
  49. taxidaki na nai..k opou na nai!!!

    ReplyDelete
  50. ti teleia dwrakia!!!Thelw para polu na paw Cuba pisteuw einai ena ksexwristo taksidi pou exei pola na dosei...:)

    ReplyDelete
  51. θα θελα να παω στη Νεα Υορκη μονο και μονο για να ψωνισωωω!! αχαχαχα αλλα δεν το βλεπω για την ωρα :P

    ReplyDelete
  52. Είσαι υπέροχη,μια κούκλα! Θα ήθελα πολύ να πάω Ιταλία αλλα και Αγγλία! Φιλιά πολλά!!

    ReplyDelete
  53. Θα ήθελα να πάω σε πολλές χώρες,αλλά αυτή που τόσα χρόνια είναι στη νούμερο ένα επιλογή μου,είναι η Γαλλία!!
    Πολλά φιλιά,καλή μας επιτυχία!!!

    ReplyDelete
  54. ti oraia ta taxidia!me h' xoris shopping!alla den iparxei salio, distixos!:(

    ReplyDelete
  55. Σχεδιάζω να πάω για δεύτερη φορά στο Λονδίνο γιατί η πρώτη φυσικά δεν μου έφτασε!Κυρίως για να ψωνίσω αλλά και επισκεφτώ και μέρη που δεν πρόλαβα να δω την προηγούμενη φορά όπως το μουσείο φυσικής ιστορίας!

    ReplyDelete
  56. Ola einai uperoxa Vaso mu!<3

    ReplyDelete
  57. Δυστυχώς δεν θα πάω κανένα ταξίδι αλλά πολύ θα ήθελα να πάω στο Λονδίνο. :)

    ReplyDelete
  58. skeftomai taksidi sto londino thn epomenh xronia!!!

    ReplyDelete
  59. Tha ithela na taksidepsw italia!

    ReplyDelete
  60. Θα ήθελα πολύ να πάω Βερολίνο!!

    ReplyDelete
  61. geia sou einai para poli oraia ta doraki pou dialexes gia emas se euxaristoume..... ego tha ithela na pao taxidaki stin kriti.... kali epituxia se oles....

    ReplyDelete
  62. υπέροχα δώρα!!
    εγω θα ήθελα να παω πολύ στην Αγγλία
    καλη επιτυχία!!

    ReplyDelete
  63. Iperoxo to giveaway!!
    Den etoimazw kati twra alla kalokairaki sigoura tha episkeftw kapoio nisi edw,mallon rodo!Tha ithela poli na paw sto Londino kai stin Varkelwni!

    ReplyDelete
  64. Πολύ όμορφα δώρα διάλεξες, καλή επιτυχία σε όλους!
    Θα ήθελα από πιο κοντινύς προορισμούς τη Ρώμη και από μακρινούς τη Νέα Υόρκη! Δεν προγραμματίζω κάτι αυτή τη στιγμή.

    ReplyDelete
  65. kairoooo :) aigyptos power :)

    ReplyDelete
  66. Epeidh hmoun k egw Italia twra prosfata.....epomenos stoxos einai to londino.....

    ReplyDelete
  67. para polu wraia dwra kai polu wraia pswnia ekanes mpravo sou kai me geia sou!!!!!na ta xareis ola!!!!!
    dn paizei kanena taksidi alla tha hthela polu ena opou na nai...!!!

    ReplyDelete
  68. Πολύ όμορφα όλα σου εύχομαι να τα χαρείς και σε λίγο καιρό να μας τα δείχνεις στα empties!!!Θα ήθελα πολύ να δω από κοντά τη Ρώμη!

    ReplyDelete
  69. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΩ.ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Κ ΠΕΡΑΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΑ.

    ReplyDelete
  70. Δυστυχως οχι, προς το παρον τουλαχιστον, γιατι τα οικονομικα δεν ειναι στην καλυτερη φαση τους τωρα! Πολύ θα ηθελα να παω Ισπανια! Φιλια!

    ReplyDelete
  71. Τωρα προσφατα πηγα στο Βολο. Ξερω δεν ειναι κανα τρομερο ταξιδι, αλλα ηταν πολυ ωραια..

    ReplyDelete
  72. Πηγα Ολλανδια, στο Λάιντεν και το Άμστερνταμ, next stop London!!

    ReplyDelete
  73. θα ηθελα πολυ να παω ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ!!!

    ReplyDelete
  74. uperoxa ola ta pragmata :) twra gia taksidi ena 3hmero gia apokries sthn elafonhso :)

    ReplyDelete
  75. den etoimmazoume distyxwssss....8a h8ela na paw kai egw italia mias kai exw syggeneis alla mpa :P....ola osa phres einai teleiaaaaaa...zhlepsa :D .....kai ta dwra soy episeis teleia makari na eimai mia apo tis tyxeres

    ReplyDelete
  76. θα ήθελα πολύ να πάω Ιταλία...δεν έχω πάει ποτέ...!!!!και το giveaway σου είναι τέλειο....φιλιά...

    ReplyDelete
  77. Είχα πάει Μιλάνο πριν 2 χρόνια και απότότε κάθε μέρα ονειρεύομαι το πότε θα ξαναπάω!!Κι εγώ από Κικο είχα πάρει τότε μια σακούλα μακιγιάζ!!Τέλεια!

    ReplyDelete
  78. etoimazomai na paw boulgaria,feugw to sabbato :)

    ReplyDelete
  79. poli oraia pragmatakia pires!ego etoimazomai na pao germania s ena mina:)

    ReplyDelete
  80. Μεγειές ολα είναι τέλεια!!προς το παρόν πάω θεσσαλονίκη αλλα θα ηθελα πολύ να πάω Ρώμη!!!

    ReplyDelete
  81. Είχα κλείσει να πάω Ρώμη και συγκεκριμένα Νάπολη αλλά έτυχε κάτι εντελώς απρόοπτο και ακυρώθηκε :(
    Θα το κανονίσω μέσα στο καλοκαίρι μάλλον..
    Πολύ ωραία τα δωράκια σου!! Σευχαριστούμε πολύ!!
    Gfc:Aggelikh Chatz
    email:angelinahatz@yahoo.gr

    ReplyDelete
  82. Έχω παει στο ΠΑΡΙΣΙ μόνο!Βασικά θα ήθελα να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο αν γινόταν να γνωρίσω πολιτισμούς,νοοτροπίες,τοπία!όνειρα.....καλά να περνάς!

    ReplyDelete
  83. Πήγα πρόσφατα στο Λονδίνο για 4η φορά και έχω γυρίσει σχεδόν την Ιταλία, έχω πάει Βιέννη, Ταϋλάνδη και Μπαλί. Λετρεύω τα ταξίδια και θα ήθελα να ξαναπάω σύντομα κάπου όμορφα. Ιδανικά στο Παρίσι...
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  84. Το όνειρό μου είναι να ταξιδέψω στο Παρίσι. Βέβεια δεν ξέρω αν θα πραγματοποιηθεί και ποτέ! Υπέροχα δωράκια! Φιλάκια χχ

    ReplyDelete
  85. περιμενω με αγωνια τα αποτελεσματα...ευχομαι να ειμαι η τυχερη!!!φιλακια!!!

    ReplyDelete
  86. ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!

    ReplyDelete
  87. Με γειά σου καλοφόρετα!!!!!Δεν ετοιμάζουμε κάτι προς το παρόν ,αν είμαστε γεροί θα ήθελα να πάμε στην Ιταλία!

    ReplyDelete
  88. Ινδία θα ήθελα να πάω..

    ReplyDelete
  89. Oneireuomai na taxidepsw irlandia i skotia.... :)

    ReplyDelete
  90. αμερικη και ελπιζω να παω αυτο το καλοκαιρι :)

    ReplyDelete
  91. hmouna prin 2 mhnes DUBAI monadiko taksidi!allos kosmos!

    ReplyDelete
  92. Τέλος Μαίου θα πάω και εγώ Ρώμη... Eπαγγελματικό ταξίδι αλλά κανόνισα να μείνω 3 ημέρες παραπάνω για ψώνια...έχει τέλεια αγορά και το περιμένω πως και πως...
    Να τα χαρείς τα ψώνια σου!!!
    Πολύ ωραίο και το giveaway!!!
    GFC elena♥elenas finds♥
    email elendrac@yahoo.gr
    ;o))XXX

    ReplyDelete
  93. Αχ τυχερούλα...Λατρεύω τα ταξίδια αλλά δυστυχώς δεν έχω την ευκαιρία να τα κάνω...Είχα πάει Ρώμη και Φλωρεντία πριν μερικά χρόνια και είχα ερωτευτεί την Ιταλία!Το επόμενο ταξίδι μου ονειρεύομαι να είναι στο Λονδίνο...Μακάρι!!! Ευχαριστούμε πολύ για τον διαγωνισμό...κι εγώ παρασύρομαι όταν πρόκειται για καλλυντικά και νομίζω το έχω παρακάνει τελευταία!! Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  94. Oneireuomai na taxidepsw rwmi

    ReplyDelete
  95. Όταν ξεκίνησα να μάθω ιταλικά ονειρευόμουν να γυρίσω όλη την Ιταλία αλλά ακόμη δεν έτυχε, προς το παρόν πριν λίγες μέρες γύρισα από Λονδίνο που ενδέχεται να μετακομίσω στο προσεχές μέλλον (λόγω εύρεσης εργασίας), δυστυχώς δεν πρόλαβα να αγοράσω τίποτα καλλυντικά (γέμισα όμως τη βαλίτσα μου με ρούχα χιχι) αλλά ω ναι είναι η επιθυμία κάθε ταξιδιού! Καλά να περάσεις και στο επόμενο σου ταξίδι!!! ¨)

    ReplyDelete
  96. θελω να πάω Ρώμη - Φλωρεντία πριν ξεχάσω τα Ιταλικά που ξέρω :Ρ. Μέχρι τότε θα είμαι τυχερή να πάω μέχρι την Κέρκυρα ;)

    ReplyDelete
  97. Θα ήθελα πολύ να πάω Παρίσι!!! Υπέροχα πράγματα & τέλειο δώρο!!!
    GFC: RenataD
    FB: Renata Love Paul
    Twitter: @RenataLovePaul
    E-mail: dj_renata@hotmail.com

    ReplyDelete
  98. Καλοφόρετα όλα!ΟΙ επιλογές σου για το giveaway είναι υπέροχες! Αυτή την περίοδο σχεδιάζουμε το πιο όμορφο ταξίδι μας και αυτό γιατί θα είναι το γαμήλιο ταξίδι μιας και παντρεύομαι τον Σεπτέμβριο!Τα φιλιά μου

    ReplyDelete
  99. ποσο τελειες ειναι οι σκιες σου.πιστευω ειναι επενδυση. smart buy . καλοφορετα ολα.σε ευχαριστουμε για tο giveaway. εγω θα παω στη χιο :)
    ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
    whitepink84@hotmail.com

    ReplyDelete
  100. Parisi!!!!!!!!!!
    despoinaki_89@hotmail.com

    ReplyDelete
  101. Όμορφα πραγματάκια πήρες! Σε ευχαριστούμε πολύ για το giveaway!:)Δυστυχώς, ταξίδι μάλλον θα πάω το καλοκαίρι αλλά θα ήθελα πολύ να πάω Βενετία!

    ReplyDelete
  102. ετοιμάζουμε ταξιδάκι για Άμστερνταμ το Πασχα! Με 'γεια σου όλα!!!!

    ReplyDelete
  103. Τέλειο giveaway! Εγώ να πω πως δεν θέλω να ταξιδεύω άλλο γιατί είμαι συνέχεια uk- ελλάδα και θέλω επιτέλους να κάτσω σε ένα μέρος! :p

    ReplyDelete
  104. poly wraia dwrakia...poly mu aresan...makari na kerdisw:))<3

    ReplyDelete
  105. Υπέροχα όλα! Ειδικά η παλετίτσα της urban decay <3
    Σχεδιάζω ταξίδι στο Λονδίνο τον Ιούνη και σε κάποια άλλα νησάκια εντός Ελλάδας!
    Σ΄ευχαριστούμε πολύ για το όμορφο giveaway,ελπίζω να σταθώ τυχερη.
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  106. Καταρχήν το βιντεάκι σου είναι καταπληκτικό , μου άρεσαν πολύ οι αγορές σου και ο τρόπος που μας παρουσιάζεις τα προϊόντα !!! Ειδικά οι παλέτες έχουν πανέμορφες συσκευασίες ! Ευχαριστούμε και για τον διαγωνισμό είναι υπέροχα όλα τα δώρα !!!
    Ταξιδάκι δεν ετοιμάζω προς το παρόν , αλλά στην Ιταλία θα ήθελα πολύ να πάω !!!

    ReplyDelete
  107. Τέλειαααααα...... Ολα!
    Δυστυχώς δεν έχω κανονήσει κανένα ταξιδάκι αλλά που θα παειιιι......
    Μαρινα

    ReplyDelete
  108. Πρόσφατα ήμουν Ρώμη και μάλιστα έμενα δίπλα στο Termini. Το ταξίδι όμως ήταν επαγγελματικό και δεν κατάφερα να ψωνίσω τίποτα. Πολύ θα ήθελα να πάω στο Λονδίνο, αλλά με τα νέα δεδομένα... άγνωστο το πότε... Καλή επιτυχία σε όλες! χχ

    ReplyDelete
  109. εγώ θέλω να πάω ιταλία!
    nena_lap123@yahoo.gr

    ReplyDelete
  110. ola teleia vasiliki m , poli oraies epiloges ... zilepsa to taksidaki s thelw poli na paw k egw sth rwmh;)) k euxaristoume p skeftikes k emas;))

    ReplyDelete
  111. Η Ρώμη είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις που έχω επισκεφτεί! Το επόμενο ταξίδι μου θα είναι ένα trip στα Βαλκάνια το καλοκαίρι!

    ReplyDelete
  112. Υπέροχο blog and giveaway! Τώρα σε ανακάλυψα καθώς και τα ενδιαφέροντα βιντεάκια σου. Έχω ταξιδέψει πολύ και λατρεύω τη Ρώμη και τα ΚΙΚΟ. Όποτε πηγαίνω Ιταλία περνάω 2 ώρες μέσα στα ΚΙΚΟ και ξεσηκώνω το μαγαζί. Στο άμεσο σχετικά μέλλον σκοπεύω να πάω Βουδαπέστη.
    email: vickymarple2@gmail.com
    blog: www.vickymarple.blogspot.gr
    Βίκυ Παπαδοπούλου

    ReplyDelete
  113. Θα ήθελα να ταξιδέψω στο Λονδίνο!Φιλάκια!!

    ReplyDelete