Essence Lipsticks - Review




Πριν από μερικές ημέρες διάβασα ένα ποστ στο blog "Makeup by Natasha V" που αφορούσε στο κραγιόν "All About Cupcake" No. 53 της Essence. Δεν είχα αγοράσει ποτέ κάποιο προϊόν από τη συγκεκριμένη εταιρεία παρόλο που είχα ακούσει πολύ θετικά σχόλια αλλά μόλις διάβασα αυτό το ποστ ήθελα οπωσδήποτε να δοκιμάσω αυτό το κραγιόν (μάλλον λόγω της αδυναμίας μου στα cupcakes και σε οτιδήποτε σχετικό με αυτά!).  

Έτσι λοιπόν, μόλις κατάφερα να κάνω μια βόλτα από τα Hondos Center το πρώτο πράγμα που κοίταξα ήταν το σταντ της εταιρείας και το αμέσως επόμενο αν είχε την συγκεκριμένη απόχρωση. Στάθηκα τυχερή και αφού το έβαλα αμέσως στο καλάθι μου είπα να ρίξω μια ματιά και στα υπόλοιπα προϊόντα.Αγόρασα αρκετά μπορώ να πω και θα φροντίσω να σας τα δείξω στο επόμενο haul video αφού τα έχω δοκιμάσει πρώτα. 

All About Cupcake No. 53
Πίσω στο θέμα μας όμως! Αγόρασα, λοιπόν, μια ακόμα απόχρωση που μου άρεσε αρκετά το "Almost Famous" No. 44 κι εφόσον δοκίμασα και τις δυο αποχρώσεις είπα να σας πω την άποψη μου γι' αυτά.

Almost Famous No. 44
Είναι ιδιαίτερα κρεμώδη, με ενυδατική σύσταση, ευχάριστη μυρωδιά (όμοια με αυτή των κραγιόν της Rimmel), ελαφριά απόδοση χρώματος που όμως μπορεί να "χτιστεί" και φυσικά είναι super προσιτά! Επιπλέον, έχει αρκετές αποχρώσεις για να διαλέξει κανείς!
Θα μπορούσε κανείς να πει πως μοιάζουν με tinted lip balms αλλά με περισσότερο χρώμα.Τώρα αν ψάχνεται ένα κραγιόν που να μένει στα χείλη για ώρες, αυτά σίγουρα δεν θα σας ικανοποιήσουν.  



Σε γενικές γραμμές, θεωρώ πως είναι ωραία κραγιόν για καθημερινή χρήση και σίγουρα θα δοκιμάσω και κάποια ακόμα!

Θα τα βρείτε στα Hondos Center (ενημερωτικά σας λέω πως αν ενδιαφέρεστε για το "All About Cupcake" το κατάστημα στην Τσαμαδού στον Πειραιά, εχθές, είχε πάνω από 6 κομμάτια. Τρέξτε!!!)

Τιμή: 2,79 ευρώ 
   

Leave a Comment

  1. 8a elega oti grafoyn poly wraia panw soy..osa dokimasa egw moy fenotan san na min exoun apodosh..8a to janakoitakso...filia

    ReplyDelete
  2. an 8eleis perna apo to blog moy http://irinoyla1youchoose.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  3. Αν προτιμάς τα κραγιόν που γράφουν έντονα τότε σίγουρα αυτά δε θα σε ικανοποιήσουν :( Θέλει τουλάχιστον 2-3 στρώσεις για να γράψουν καλά...

    ReplyDelete