April's Collective haul and giveaway!!!




Γεια σας κορίτσια!!!

Σας είχα υποσχεθεί ένα haul video με όσα αγόρασα από την Βαρκελώνη αλλά είπα να κάνω ένα collective haul και να σας δείξω όλα όσα αγόρασα από το τέλος του Μαρτίου μέχρι το τέλος του Απριλίου και να κάνω ένα blogpost με τα swatches τους και την άποψή μου για το καθένα. Ας ξεκινήσουμε!

Clarins Gold Attraction Eye Quartlet & Liner Palette

Μια παλέτα που δημιουργήθηκε για τα Χριστούγεννα το '09 κι ανήκει στην περιορισμένης έκδοσης συλλογή Palazzo d'Oro. Αποτελείτε από τέσσερις σκιές ματιών και ένα κρεμώδες ματ eye liner και όλα αυτά σε μια πολύ καλοφτιαγμένη και πολυτελή συσκευασία.

Gold Attraction Eye Quartlet and Liner Palette | Clarins

Η τετράδα των σκιών αποτελείται από μια καθαρή χρυσή απόχρωση, μια γαλακτερή ροζ, μια γκρι-καφέ με ελάχιστη χρυσή λάμψη και τέλος μια σοκολατί με χρυσό shimmer. Η παλέτα περιέχει επίσης και ένα σκούρο καφέ κρεμώδες eyeliner.

Gold Attraction Palette Swatches | Clarins

Όλες οι σκιές έχουν έντονη χρωματική απόδοση,είναι μαλακές, σταθερές και τα χρώματα ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους και είναι ιδανικά για όλο το χρόνο και κάθε ώρα της ημέρας. Όσο για το eyeliner είναι σε μια πολύ ωραία απόχρωση που ταιριάζει σε όλες, έχει μεγάλη διάρκεια και απλώνεται εύκολα. Με λίγα λόγια μια πολύ ωραία παλέτα!!!

Χαίρομαι που κατάφερα να την αγοράσω σε πολύ καλή τιμή στο bazzar του Notos γιατί όταν είχε βγει την γλυκοκοιτούσα αλλά η τιμή της ήταν ανασταλτικός παράγοντας στο να την αγοράσω (55 ευρώ).


Clarins Eye Contour Brush, Lip Brush & Guerlain Angle Eye Brush

Από το bazzar βρήκα την ευκαιρία να αγοράσω και τρία πινέλα:

Clarins eye contour brush, lip brush & Guerlain angled eye brush
1. Ένα πινέλο για σκιά μικρό αλλά θαυματουργό! Ιδανικό για τοποθέτηση σκιάς στην εσωτερική γωνία του ματιού, φτιαγμένο με συνθετικές ίνες άνθρακα Toray, πολύ μαλακό στην αφή και δε μαδάει!

2. Ένα πινέλο για τα χείλη που χωράει σε κάθε τσάντα χωρίς το φόβο να τη λερώσει (λόγω συσκευασίας), φτιαγμένο με συνθετικές ίνες άνθρακα Toray, απλώνει το χρώμα ομοιόμορφα και δε μαδάει!

3. Ένα πινέλο με κλίση ιδανικό για γέμισμα των φρυδιών αλλά και τοποθέτηση eyeliner. Είναι φτιαγμένο με συνθετικές τρίχες για να είναι σταθερό παρ' όλα αυτά είναι πολύ μαλακό στην αφή και δε μαδάει!

Τιμή στα καταστήματα: 22 ευρώ, 15 ευρώ και 24 ευρώ

Revlon Colorburst Lipgloss  - Fire

Το τρίτο μου lipgloss από την λατρεμένη σειρά colorburst είναι αυτό στην απόχρωση "Fire".

Colorburst lipgloss "Fire" | Revlon
Όπως και τα προηγούμενα δυο (Peony, Papaya) είναι ένα καταπληκτικό προϊόν από όλες τις απόψεις!
Η σύσταση είναι φοβερά κρεμώδης και το αποτέλεσμα super glossy ενώ δεν κολλάει καθόλου και δεν ξηραίνει τα χείλη! Η χρωματική απόδοση είναι πολύ έντονη και παρόλο που η γυαλάδα θα φύγει μετά από μια ώρα περίπου, το χρώμα θα παραμείνει για σχεδόν 3-4 ώρες!  Τέλος, έχει υπέροχη γεύση/άρωμα καραμέλας και το απλικατέρ είναι απίστευτα απαλό! Τι άλλο να ζητήσει κανείς?!

Τιμή: δε γνωρίζω την τιμή που έχει στην Ελλάδα πάντως στην Αμερική στο ULTA έχει 3 ευρώ (3,79 usd) και εγώ στο bazzar το πήρα 4 ευρώ.


Elizabeth Arden Beautiful Colour Browshaper and Eyeliner "Soft Blonde"

Ένα προϊόν "δύο σε ένα", σκιά για τα φρύδια και eyeliner μαζί!

Elizabeth Arden Brow shaper and Eyeliner "Soft Blonde"
Η συγκεκριμένη απόχρωση No. 01 "Soft Blonde" ταιριάζει τέλεια με τα φρύδια μου και το αποτέλεσμα που δίνει είναι απόλυτα φυσικό και μένει αναλλοίωτο για ώρες . Η ποσότητα είναι τεράστια 2,7γρ που σημαίνει πως θα την χρησιμοποιώ για πολύ καιρό μιας που χρειάζεται ελάχιστο προϊόν κάθε φορά.
Το προϊόν αυτό βγαίνει σε έξι αποχρώσεις (αυτή είναι η πιο ανοιχτή) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με βρεγμένο πινέλο ως eyeliner αν και η απόχρωση που έχω εγώ δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο εκτός κι αν θέλω να φτιάξω ψεύτικες φακίδες!
Τέλος, η συσκευασία του μου αρέσει πολύ και του δίνει extra points!

Τιμή: 19,20 ευρώ

Υ.Γ.: Το προϊόν αυτό άλλαξε συσκευασία και όνομα (Elizabeth Arden Color Intrigue Dual Perfection Brow Shaper and Eyeliner) γι' αυτό και την είχαν στο bazzar, η σκιά όμως καθεαυτή παραμένει ολόιδια. 

Revlon ColorStay 12 hour Eye Shadow Quad - Sunrise, Sunset

Κατά καιρούς έχω αγοράσει διάφορα προϊόντα από τη Revlon ποτέ πριν όμως σκιές, αυτό γιατί είναι δύσκολο να βρούμε τα προϊόντα της εταιρίας στη χώρα μας (παρόλο που υπάρχουν στα Hondos, η γκάμα είναι μικρή) και οι τιμές στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλές. Όταν λοιπόν είδα πως τις παλέτες στο bazzar δεν γινόταν να μην πάρω έστω μια και έτσι κατέληξα με την Νο.20 Sunrise, Sunset.

ColorStay 12hour Quad No.20 "Sunrise,Sunset" | Revlon

Η τετράδα αποτελείται από μια σκιά σε ροδακινί απόχρωση, μια χρυσή-κίτρινη, μια μοβ και μια καφέ-δαμασκηνί. Νομίζω πως το όνομα που επέλεξαν ταιριάζει γάντι στις αποχρώσεις οι οποίες συνδυάζονται πολύ όμορφα παρόλο που δεν ανήκουν στις ίδιες χρωματικές ομάδες.
Προσωπικά, πιστεύω πως τα συγκεκριμένα χρώματα ταιριάζουν πάρα πολύ στα πράσινα μάτια γι' αυτό και την διάλεξα και δεν με απογοήτευσε!
Οι σκιές είναι πιο πουδρένιες απ' ότι πίστευα (νόμιζα πως θα είναι πιο μεταλλικές) αλλά γράφουν εύκολα και μένουν αναλλοίωτες για πολλές ώρες ακόμα και χωρίς primer. Στα δικά μου λιπαρά βλέφαρα έμειναν ως είχαν για 7 ώρες. 
Σε γενικές γραμμές νομίζω πως θα την καταευχαριστηθώ αυτό το καλοκαίρι!!!  



Guerlain Rouge G Le Brillant - B60 Beatrix & B61 Brenda


Όπως καταλαβαίνετε ήταν αδύνατο να βλέπω τόσα προϊόντα Guerlain σε τόσο καλές τιμές και να συγκρατηθώ, οπότε αγόρασα και δύο κραγιόν από τη σειρά Rouge G Le Brillant που από το 2010 που πρωτοκυκλοφόρησαν ονειρευόμουν να αποκτήσω ένα! Διάλεξα λοιπόν τις αποχρώσεις Β60 και Β61.


Rouge G Le Brillant B60 Beatrix | Guerlain
To B60 Beatrix είναι ένα ροζ με κίτρινους υποτόνους και πολύ διακριτικό λευκό shimmer. Η χρωματική απόδοση δεν είναι opaque, είναι πιο ανάλαφρη όπως όλων των κραγιόν της σειράς. Η απόχρωση του νομίζω πως ταιριάζει σε μελαχρινές και ξανθές και είναι φοβερά ευκολοφόρετη. 
Σε αυτό βοηθάει πάρα πολύ και η σύσταση του κραγιόν που ναι μεν του δίνει διάρκεια ίση με ένα κανονικό κραγιόν (π.χ. του κλασσικού Rouge G) αλλά επίσης και την γυαλάδα του gloss και την μεταξένια αίσθηση ενός lip balm! 
Πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει ένα κραγιόν? Πολύ!!! Προσθέστε το υπέροχο φρουτένιο του άρωμα και την πολυτελέστατη μεταλλική συσκευασία του και νομίζω πως έχετε φτάσει πολύ κοντά στο τέλειο!


Rouge G Le Brillant B61 Brenda | Guerlain

Τα ίδια ακιβώς ισχύουν και για το Β61 Brenda με μοναδική διαφορά αυτή της απόχρωσης φυσικά! Το Brenda είναι ένα κοραλλί-ροζ χρώμα με κίτρινους υποτόνους. Είναι εξίσου ευκολοφόρετο και ότι πρέπει για την άνοιξη/καλοκαίρι από το πρωί μέχρι το βράδυ! Αγαπημένη απόχρωση!

Τα κραγιόν της σειράς είναι εμπλουτισμένα με ρητίνη Guggul, υαλουρονικό οξύ, Tiger Grass που γεμίζει τα χείλη και mango butter για ενυδάτωση.

Όλα καλά μέχρι εδώ, το μόνο αρνητικό είναι η τιμή τους που είναι στα 44 ευρώ και ήταν και ο λόγος που δεν τα είχα δοκιμάσει τόσο καιρό. Κατά την άποψη μου είναι πολλά τα χρήματα μόνο για ένα κραγιόν και πολύ χαίρομαι που τελικά κατάφερα να τα αγοράσω με 11 ευρώ το ένα.




MaxFactor Falsh Lash Effect 24hr

Τέλος, από το bazzar αγόρασα και δυο μάσκαρα (μια για εσάς και μια για μένα) Falsh Lash Effect 24hr σε μαύρη απόχρωση!

Falsh Lash Effect 24hr "Black" | MaxFactor
Η μάσκαρα αυτή, όπως ήδη θα ξέρετε, είναι η δίδυμη αδερφή της best-seller στις Η.Π.Α. Lash Blast 24hr της CoverGirl. 
Με απλά λόγια, πρόκειται για το ίδιο βουρτσάκι με την κλασική Falsh Lash Effect μόνο που η formula έχει ενισχυθεί για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Όντως, η μάσκαρα αυτή δεν ξεφλουδίζει, δε μουτζουρώνει, δεν τρίβεται για 24 ώρες (και παραπάνω μπορώ να πω) πράγμα απίθανο!
 Ό,τι πρέπει για γάμους, βαφτίσεις και γενικότερα ειδικές περιπτώσεις που θέλουμε μεγάλη διάρκεια και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα!
Εκτός από μεγάλη διάρκεια φέρει και όλα τα χαρακτηριστικά της κλασικής έκδοσης, δηλαδή έντονο μαύρο χρώμα, απίστευτο όγκο και μήκος, χωρίς να κολλάει τις βλεφαρίδες!!!

Το αρνητικό? Είναι δύσκολο να την αφαιρέσεις. Χρειάζεται οπωσδήποτε ντεμακιγιάζ ματιών με λάδι. Εγώ που πρώτα καθαρίζω όλο μου το πρόσωπο με gel (και τα μάτια) και ύστερα αφαιρώ τα υπολείμματα από τη μάσκαρα με το αγαπημένο μου "Eye make-up remover" της Lancaster δε έχω πρόβλημα, αλλά αν προσπαθήσετε να το αφαιρέσετε με γαλάκτωμα ή μαντηλάκια, θα τρίβετε πολύ ώρα... 

Αν έχετε πολύ λιπαρά βλέφαρα ή μάτια με τάση να δακρύζουν ή θέλετε να φοράτε μάσκαρα όταν κάνετε μπάνιο στην παραλιά αυτή είναι σίγουρα η μάσκαρα για εσάς! 

Τιμή: 17,50 ευρώ


Sephora Express Nail Polish Remover

Πάμε τώρα και στα προϊόντα που αγόρασα από την Βαρκελώνη και θα ξεκινήσω με αυτά από το υπέροχο Sephora της Placa Catalunya!

Πρώτο στο καλάθι μπήκε το express ξεβαφτικό νυχιών του Sephora που ήθελα να δοκιμάσω εδώ κι αρκετό καιρό.

Bain dissolvant express | Sephora
Δε ξέρω για εσάς αλλά προσωπικά όσο μου αρέσει να βάφω τα νύχια μου τόσο δε μου αρέσει να τα ξεβάφω! Θεωρώ πως μου παίρνει πολύ χρόνο να αφαιρέσω όλο το χρώμα από το νύχι ειδικά σε μανό με glitter, αν το μανό είναι έντονο πολλές φορές όταν το αφαιρείς χρωματίζεται το δέρμα γύρω από το νύχια, αφήνει τα νύχια μου ξηρά και τα περισσότερα μυρίζουν άσχημα.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν! Το Express nai polish remover είναι πραγματικά μαγικό! Λειτουργεί σε δευτερόλεπτα, αφαιρεί κάθε είδος μανό πανεύκολα, δεν ξηραίνει τα νύχια και μυρίζει πολύ όμορφα, σαν ροδάκινο περίπου.
Δεν περιέχει ασετόν, ούτε parabens και είναι δερματολογικά ελεγμένο.
Απλώς βουτάτε και στριφογυρνάτε το κάθε δάχτυλο μέσα στο εμποτισμένο με το διάλυμα σφουγγαράκι και σε ένα λεπτό έχετε όλα σας τα νύχια καθαρά, μοσχομυρωδάτα και έτοιμα για το επόμενο μανικιούρ!!!

Τιμή: 8.90 ευρώ

Υ.Γ.: Παρόμοιο προϊόν βγάζουν και άλλες εταιρίες, όπως η Bourjois και η Kiko, σε πιο οικονομική τιμή τα οποία όμως δεν έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν είναι εξίσου αποτελεσματικά. 


Urban Decay Single Eyeshadow - Blaze

Η πιο αγαπημένη μου σκιά από την MAC είναι η All that glitters και είναι η μοναδική σκιά που έχει καταφέρει να μου τελειώσει λόγω καθημερινής χρήσης και την έχω αγοράσει για δεύτερη φορά!

Όταν είδα λοιπόν την Blaze στο σταντ της Urban Decay δε γινόταν να αντισταθώ!

"Blaze" single eyeshadow | Urban Decay
Όπως και η All that glitters η Blaze έχει ένα ανοιχτόχρωμο χρυσό-χάλκινο χρώμα. Γράφει πολύ έντονα και "δουλεύεται" πολύ εύκολα όπως οι περισσότερες σκιές της εταιρίας. Επίσης, είναι πολύ σταθερή από μόνη της και φυσικά σε συνδυασμό με το Primer Potion μένει αναλλοίωτη για ώρες και η απόχρωση είναι από εκείνες που μπορεί κανείς να βάλει με τα δάχτυλα σε όλο το κινητό βλέφαρο χωρίς καμία άλλη σκιά και να δείχνει τέλεια!

Αφού σας είπα τα θετικά ήρθε η ώρα για το αρνητικό. Η Urban Decay κατάργησε μια σειρά από σκιές το 2012 για της ανάγκες του νέου λανσαρίσματός τους και μέσα σε αυτές ήταν και η Blaze :( 
Αυτό βέβαια είχε ως αποτέλεσμα να την αγοράσω στην μισή τιμή (7 ευρώ) οπότε ουδέν κακό αμιγές καλού!


Estee Lauder Double Wear Maximun Cover - 03 Creamy Vanilla

Το τρίτο και τελευταίο προϊόν που αγόρασα από τo Sephora (αν και θα ήθελα να αγοράσω πολλά παραπάνω!) είναι το δημοφιλέστατο Double Wear Maximum Cover Camouflage Makeup for Face and Body.

Double Wear Maximun Cover  No. 03 Creamy Vanilla | Estee Lauder

Είναι ένα υπερ-καλυπτικό makeup  προσώπου-σώματος κατάλληλο για κάλυψη της οποιαδήποτε ατέλειας ακόμα και ουλές από ακμή ή επεμβάσεις. Το είχα και παλαιότερα και θεωρώ πως είναι ένα προϊόν που είναι καλό να έχει κανείς στη συλλογή του έστω κι αν δεν έχει ανάγκη από τόσο βαριά κάλυψη.
Προσωπικά, δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα στο πρόσωπό μου και γενικά μου αρέσουν τα πιο ανάλαφρα makeup αλλά για τις μέρες που μπορεί να έχω βγάλει ένα σπυράκι ή που θέλω το δέρμα μου να είναι αψεγάδιαστο το συγκεκριμένο makeup είναι ότι πρέπει!
Συνήθως το αναμειγνύω με το makeup που χρησιμοποιώ εκείνη την εποχή κι αυτό για δύο λόγους: 
1. δίνει ένα πιο ελαφρύ/φυσικό αποτέλεσμα από ότι αν χρησιμοποιηθεί μόνο του
2. για να ταιριάξει καλύτερα στην απόχρωση της επιδερμίδας μου.

Δυστυχώς το συγκεκριμένο makeup βγαίνει μόνο σε έξι αποχρώσεις και είναι δύσκολο να βρεις μια να σου ταιριάζει απόλυτα. Η πιο κοντινή στην δική μου επιδερμίδα είναι η 03 Creamy Vanilla που έχει όμως ροζ υποτόνους ενώ το δέρμα μου κίτρινους. Έτσι, το αναμειγνύω με το καθημερινό μου makeup και έχω την απόχρωση που μου ταιριάζει.

Με λίγα λόγια, είναι ένα πολύ καλό makeup για την δουλειά που προορίζεται, πολύ σταθερό (μένει όπως όταν το πρωτοεφάρμοσα για 10 ώρες), έχει SPF 15, είναι κατάλληλο για χρήση μετά από αισθητικές επεμβάσεις, δεν περιέχει parabens και κρατάει 2 χρόνια μετά το άνοιγμα.

Τιμή: 40 ευρώ


KIKO Ultra Glossy Stylo No. 815 & Super Colour Eyeliner No. 103



Στο εμπορικό κέντρο Arenas de Barcelona -που προηγουμένως ήταν αρένα ταυρομαχιών- βρήκα μεταξύ άλλων καταστήματα ΚΙΚΟ, LUSH και FLORMAR.
Έχοντας λοιπόν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τα ιταλικά καλλυντικά KIKO από τότε που τα γνώρισα στην Ρώμη, μια επίσκεψη επιβαλλόταν!

Ultra Glossy Stylo No. 815 | KIKO

Πήρα λοιπόν ακόμη ένα κραγιόν της σειράς Ultra Glossy Stylo γιατί το πρώτο (δείτε εδώ) το έχω πραγματικά λατρέψει! Όπως και το προηγούμενο γράφει έντονα όπως ένα κραγιόν ενώ δίνει το wet look ενός gloss, έχει πολύ καλή διάρκεια και όλα αυτά με SPF 15. Μόνο που αυτή τη φορά επέλεξα το νούμερο 815 που έχει ένα βαθύ ροζ-τριανταφυλλί χρώμα και μπορώ να πω πως μου αρέσει όσο και το πρώτο.

Τιμή: 5,90 ευρώ (στη Βαρκελώνη ήταν ακριβότερο από την Ρώμη, λογικό)

Super Colour Eyeliner No 103 | KIKO

Επιπλέον, αγόρασα και ένα αδιάβροχο υγρό eyeliner της σειράς Super Colour Eyeliner σε σκούρα καφέ απόχρωση (No. 103). Είναι πολύ σταθερό και το απλικατέρ του είναι ιδανικό για λεπτές γραμμές ακριβείας επειδή είναι λεπτό αλλά και όσο εύκαμπτο χρειάζεται.

Ήταν σε προσφορά για 3,50 ευρώ οπότε νομίζω πως είναι όντως "super" η σχέση ποιότητας τιμής!


Lush Bubblegum Lip Scrub & Vanilla Puff Dusting Powder


Αφού έχασα την ευκαιρία να τα επισκεφθώ στη Ρώμη επανόρθωσα στην Βαρκελώνη!!!

Bubblegum Lip Scrub | LUSH

Πήρα λοιπόν το απολεπιστικό χειλιών Bubblegum που πραγματικά θέλεις να το φας!
Έχει jojoba oil, χοντρή ζάχαρη και υπέροχο άρωμα τσιχλόφουσκας και αυτό είναι που το κάνει τόσο ωραίο και φυσικά το ότι αφήνει τα χείλη πολύ απαλά αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να πετύχει κανείς και με κλασική ζάχαρη και ελαιόλαδο!

Τιμή: 7,50 ευρώ/ 25γρ.

Vanilla Puff Dusting Powder | LUSH

Είχα ακούσει/διαβάσει για την αρωματική πούδρα Vanilla Puff και είχε μπει στην wishlist μου. Το άρωμα της βανίλιας μου αρέσει πάρα πολύ, ακόμα και το σπίτι μου και τα συρτάρια μου μυρίζουν βανίλια! Η πούδρα αυτή όμως πέραν του διακριτικού αρώματος βανίλιας που αφήνει στο δέρμα και μυρίζει για ώρες, το κάνει και μεταξένιο στην αφή! Το βάζεις και είσαι για... φάγωμα!!!

Το κακό είναι πως βγαίνει μόνο σε συσκευασία των 50γρ., θα προτιμούσα μια μεγαλύτερη συσκευασία ειδικά αφού δεν έχουμε Lush στη χώρα μας.

Τιμή: 7,50 ευρώ/ 50γρ.




Flormar Deluxe Shine Gloss Stylo - D33

Λόγω της μεγάλης μου αγάπης για το Ultra Glossy Stylo No. 807 της ΚΙΚΟ ψάχνω να βρω ένα κραγιόν που να του μοιάζει. Είχα δει λοιπόν ένα κραγιόν στην επίσης ιταλικής προέλευσης Flormar στο Μοναστηράκι που τελικά το αγόρασα από το Arenas de Barcelona.
Deluxe Shine Gloss Stylo "D33" | Flormar
Το Deluxe Shine Gloss Stylo D33 είναι ένα κραγιόν στην ίδια φιλοσοφία με αυτό της ΚΙΚΟ. Κραγιόν με φινίρισμα gloss. Μοιάζουν κάπως στο όνομα καθώς και στην συσκευασία και η απόχρωση μου φάνηκε πολύ κοντινή.
Δυστυχώς, το συγκεκριμένο κραγιόν λειτουργεί περισσότερο ως gloss. Δεν έχει την ίδια έντονη χρωματική απόδοση(είναι πιο διαφανές), ούτε μεγάλη διάρκεια και είναι λιγάκι πιο ροζ. Οπότε δεν είναι dupe.



Παρ' όλ' αυτα, δεν ήταν "απογοήτευση". 
Είναι εμπλουτισμένο με έλαιο argan, Ω6, βιταμίνη Ε, βούτυρο κακάο και δίνει ένα όμορφο για κάθε μέρα χρώμα στα χείλη. Σίγουρα δε θα πάει χαμένο!

 Τιμή: 5 ευρώ


Inglot AMC Eyeliner Gel No. 90 & O2M Nail Enamel No. 672


Στο εμπορικό κέντρο La Maquinista (που υπάρχουν και Forever 21) έκανα μια βόλτα από την Inglot και κατέληξα με ένα eyeliner, ένα μανό, μια διθέσια παλέτα και ένα ρουζ (δώρο για μια φίλη).

Ένα καφέ eyeliner που ήθελα εδώ και καιρό, το AMC Eyeliner Gel No. 90 είναι πραγματικά εκπληκτικό! Το είχα δοκιμάσει στο κατάστημα του Metro Mall στον Αγ. Δημήτριο και είχα εκπλαγεί με το πόσο σταθερό είναι. Είχε μείνει στο χέρι μου για ώρες και δεν έφευγε ακόμη και αν το έτριβα, έτσι είχε μπει στη wish list μου!

AMC Eyeliner Gel No. 90 | Inglot
Έχει πολύ έντονη χρωματική απόδοση, κρεμώδης σύνθεση και η formula του το κάνει σε 60'' από την εφαρμογή να γίνεται ματ, αδιάβροχο, smudge-proof και crease-proof! Τέλειο! 

Το πρώτο μου μανό από την Inglot είναι το Νο.672 της σειράς O2M Breathable Nail Enamel και με έχει ενθουσιάσει!

O2M Nail Enamel No. 672 | Inglot
Μου έκανε φοβερή εντύπωση πόσο opaque ήταν για τόσο ανοιχτό χρώμα, με δύο στρώσεις είχες το χρώμα που φαίνεται στο μπουκάλι! Επίσης, στεγνώνει πάρα πολύ γρήγορα, σε 10 λεπτά χωρίς στεγνωτικό/γυαλιστικό. 

Τα μανό αυτής της σειράς έχουν ένα ειδικό συστατικό που αφήνει την υγρασία και το οξυγόνο να περάσει μέσα για να κρατήσει τα νύχια σε καλύτερη κατάσταση. Επιπλέον, δεν περιέχουν toluene, formaldehyde, dibutyl phthalate (DBP), κάμφορα.


*Λείπουν τα reviews/swatches από ορισμένα προϊόντα που σας έδειξα στο βίντεο γιατί δεν πρόλαβα να γράψω για αυτά, αύριο πιστεύω να τα καταφέρω.*


Giveaway!!!

Αυτά λοιπόν αγόρασα για εμένα, ας δούμε τι πήρα για μια από εσάς!

Μια τυχερή, λοιπόν, θα κερδίσει:

1. μια πούδρα σώματος Vanilla Puff της LUSH
2. μια παλέτα σκιών ColorStay 12hour "Wildflower" της Revlon
3. μια σκιά Mono Couleur No. 21 "Beige Shimmer" της Clarins
4. ένα Lip Butter "Jasmine" του Korres
5. μια μάσκαρα Falsh Lash Effect 24hr "Black" της MaxFactor
6. ένα Angle Eye Brush της Guerlain

Mono Couleur No.21 "Beige Shimmer" | Clarins



Καλή σας επιτυχία!!!


a Rafflecopter giveaway

xxx
Βασιλική

Leave a Comment

  1. το αγαπημενο αρωμα μου ειναι το magnifique της lancome.
    ευχαριστω για το giveaway!!! καλο πασχα και σου ευχομαι ως το τελος της χρονιας να εχεις 10000 συνδρομητες στο καναλι σου!!! (ειμαι σαββατογενημενη, και που ξερεις μπορει να πραγματοποιηθει η ευχη ;))

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. το αρωμα που πραγματικα λατρευω ειναι το l elixir.θελω πολυ να παω Θεσσαλονικη να αγορασω σκιες και eye liner ths inglot αλλα τωρα θα δοκιμασω και βερνικια.πολυ ομορφο χρωματακι διαλεξες :)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Λατρεύω το burberry the beat! <3
    Με λένε Κυριακή - Μαρία Κέλλα.
    email : hellokittyetf@hotmail.com

    ReplyDelete
  6. Το αγαπημένο μου άρωμα είναι το angel. Πολύ όμορφο giveaway! Εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!
    φιλιά πολλά!!!

    ReplyDelete
  7. to alien thierry mugler!
    teleio giveaway :)

    ReplyDelete
  8. το πιο ωραιο αρωμα που εχω δοκιμασει ειναι το light blue των dolge&gabanna

    ReplyDelete
  9. Τέλειο το Giveawayyyy!
    Το αγαπημένο μου άρωμα είναι το Hypnotic Poison της Dior!!!
    e-mail: despoinapap1999@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Φανταστικό giveaway..σε ευχαριστουμε τοσο πολύ!!:)
    Αγαπημενο άρωμα της cacharel to amor amor...
    marad3ntr0@gmail.com

    ReplyDelete
  11. το αγαπημενο μου αρωμα ειναι το ultraviolet apo paco rabanne!!

    ReplyDelete
  12. το αγαπημενο μου αρωμα ειναι το escada magnetism....

    ReplyDelete
  13. wow!!
    Αγαπημένο άρωμα είναι το lolita lempica! δεν υπάρχει!!

    st_psomad@hotmail.com

    ReplyDelete
  14. Το Candy από Prada!! Θελω να με φαω!!!

    ReplyDelete
  15. dolce & gabbana the one <3 email: dionysiaworld@gmail.com :)

    ReplyDelete
  16. Καλό Πάσχα! Αγαπημένο άρωμα είναι της Shisheido το Zen White Heat Edition.
    Βερνίκι inglot δεν έχω δοκιμάσει. Μου άρεσε όμως το χρώμα. από διάρκεια πώς είναι;

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. Μας σκλαβωνεις!Τελειες επιλογες σε ευχαριστουμε! Αγαπημενο αρωμα cinema απο YSL!!!
    e mail: anna_x1986@hotmail.com
    Ονοματεπωνυμο: Χατζηγιαννάκη 'Αννα

    ReplyDelete
  19. Το άρωμα που έχω λατρέψει και μου πάει γάντι είναι το Alien apo Tierry Mugler.Αλλά το φοράω πολλά χρόνια και ψάχνομαι για κάτι καινούριο!
    e-mail: eldimakarakou@gmail.com
    Elena Dimakarakou

    ReplyDelete
  20. To amor amor apo cacharel!!!

    ReplyDelete
  21. to agapimeno mou arwma einai to DKNY to gnwsto prasino milaraki.. to mail mou einai ntantou@hotmail.com

    ReplyDelete
  22. το αγαπημένο μου άρωμα είναι το Love της Chloe !

    ευχαριστούμε για τα δωράκιααα!

    email : elizaki94@hotmail.com
    ελισάβετ καρακίτσου

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ !!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!
    kostasraralia@yahoo.com
    ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

    ReplyDelete
  25. το αγαπημενο μου αρωμα ειναι το white mask απο the body shop .. πολυ διακριτικο .. πολυ φινετσατο :)
    ολα τα πραγματα που πηρες ειναι τελειαα και σε ευχαριστουμε πολυ πολυ για τα δωρακια
    email : tsekouspower@hotmail.com

    ReplyDelete
  26. juicy couture perfume
    anna tsolaki
    anna.tsolaki@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Replies
    1. usagitsukino88@gmail.com
      Χαρά Βλαχάκη

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  28. yperoxa ola ... :)
    evalicious92@hotmail.com

    ReplyDelete
  29. agapimeno arwma daizy by marc jacobs <3

    ReplyDelete
  30. megeia,sou,kai,kaloforeta,ola!!!se,efxaristoume,poly!!!:)

    ReplyDelete
  31. dkny be delicious!

    se eyxaristoume!!

    dorakiuser@hotmail.com

    ReplyDelete
  32. Μου αρέσει πολύ το Black Xs απο Paco Rabanne!

    ReplyDelete
  33. προς το παρον το αγαπημενο μου αρωμα ειναι η the beat της berberry.την αγαπω
    το ονομα μου Άννα Καράι
    e mail : annoula42@windowslive.com

    ReplyDelete
  34. Ι <3 KENZO FLOWER....!!!
    Εmail: kolizalina@hotmail.com
    Ονοματεπώνυμο: Σταυρούλα Κόλιζα

    ReplyDelete
  35. Agaphmeno arwma einai to chanel No5.

    ReplyDelete
  36. lady million .......
    kalikret@yahoo.gr
    Μαρία Δουλγεράκη

    ReplyDelete
  37. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  38. To agapimeno mou arwma einai sigoura to Light Blue tis Dolce & Gabbana !!!! email : pegoulini_89@hotmail.com kai onomateponimo : Πανά Παναγιώτα !

    ReplyDelete
  39. to agapimeno mou arwma einai to the beat apo burberry!!!!!
    email gipatoudi_athanasia@yahoo.gr
    onomateponimo athanasia gipatoudi
    teleia dwra!!!aaxxx thelw polu na ta kerdisw!!makari!

    ReplyDelete
  40. agapimeno arwma lancome-hypnose....email:xristinasworld@gmail.com

    ReplyDelete
  41. agaphmeno arwma einai to light clouds apo moschino
    email:giota.t@hotmail.com
    panagiwta temponera

    ReplyDelete
  42. teleiaa olaa euxaristoumee :0 agapimeno arwma armani code
    email: vanoulini_15@hotmail.com

    ReplyDelete
  43. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  44. Το Miss Dior Cherie του Dior...Απλα το λατρευω, ειναι υπεροχο, λουλουδατο ανοιξιατικο!!

    maria.volos89@gmail.com

    Μαρία Δεσλή

    ReplyDelete
  45. Πολύ ωραία και ιδιαίτερα προϊόντα! Αγαπημένο άρωμα το παλιό αλλά κλασσικό Lolita Lempicka!

    email: diva_1444@hotmail.com

    ReplyDelete
  46. Kenzo Jungle L'elephant... :)
    ilianarep@gmail.com

    ReplyDelete
  47. Υπέροχα όλα τα πραγματάκια σου!
    Αγαπημένο άρωμα είναι του versace το crystal noir.
    Το όνομά μου είναι Ασημίνα Ρούσσου και το email μου είναι
    mina4ever14@hotmail.com

    ReplyDelete
  48. hypnotic poison! statheri axia!
    email artemisious91@hotmail.com

    ReplyDelete
  49. Το αγαπημένο μου άρωμα είναι το hypnotic poison- christian dior
    Τέλειος ο διαγωνισμός!Ευχαριστούμε πολύ!
    jennoulanew@hotmail.com

    ReplyDelete
  50. Χρόνια πολλά!πολύ όμορφο giveaway!
    Αγαπημένο μου αρωμα το aqua di gio-armani
    Martha Giannopoulou
    martha_g83@yahoo.gr

    ReplyDelete
  51. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  52. πολυ ωραιο giveaway!!! το αγαπημενο μου αρωμα ειναι το flower bomb απο Viktor&Rolf!!!
    email: MaryYoou@gmail.com

    ReplyDelete
  53. Το αγαπημένο μου άρωμα είναι το the beat-Burberry. Ονομαζομαι Καλλιοπη Τσαπαριδου και το e-mail μου είναι το Tsap10201@hotmail.com! Όλα τα δώρα υπέροχα. Καλή επιτυχία σε όλους/όλες! :)

    ReplyDelete
  54. Σίγουρα το cool water από Davidoff.:)

    ReplyDelete
  55. ειναι το PRADA Amber pour homme

    ReplyDelete
  56. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  57. Κανένα συγκεκριμένο!!
    Καλή ανάσταση!!!

    ReplyDelete
  58. Πάρα πολύ ωραίο giveaway.. Σ'ευχαριστούμε!!
    Το αγαπημένο μου άρωμα εδώ και αρκετό καιρό είναι το Ghost Sweetheart!!
    e-mail: evamk4056@gmail.com

    ReplyDelete
  59. Το αγαπημένο μου (χειμωνιάτικο) άρωμα είναι το hypnotic poison από Dior. Το καλοκαίρι δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε άρωμα. Ή ίσως να μην έχω βρει ακόμα το "τέλειο"..

    Μαρία Κοντορίνη
    maria1990kontorini@yahoo.gr

    ReplyDelete
  60. To aroma mou einai to the one apo DG...

    Maria Stefania Tachritzidi
    stefitaxri@hotmail.com

    ReplyDelete
  61. Αγαπημένο μου άρωμα αυτή την περίοδο είναι το Sensuous από Estee Lauder! Τέλειες οι αγορές σου!! Ευχαριστούμε για τα δωράκια!!! Καλό Πάσχα!!!

    ReplyDelete
  62. το αγαπημένο μου άρωμα είναι η lolita lempicka!!! πολύ γλυκό κ πικάντικο άρωμα κ διαρκεί όλη μέρα μέρα πάνω μου... ευχαριστούμε πολύ για τα δωράκια!!! καλή Ανάσταση Βασιλική μου :)

    ReplyDelete
  63. calvin klein euphoria!
    makeupaholic(a)hotmail(dot)gr

    ReplyDelete
  64. LOLITA LEMBIKA!!!!!!!!!
    gogoula71@gmail.com

    ReplyDelete
  65. To agapimeno mou aroma einai to j'adore!

    ReplyDelete
  66. To agapimeno mou arwma einai to into the blue tis escada alla to to vgazei pleon.... :(

    ReplyDelete
  67. Το αγαπημένο μου άρωμα είναι το Play Givenchy. Tο υπερλατρεύω :)
    ariadni93@hotmail.com

    ReplyDelete
  68. Agaphmeno arwma edw kai xronia to lolita lempicka!!An pote to aposuroun den kserw ti 8a kanw!!Kalh epituxia se oles!
    noratrak@gmail.com

    ReplyDelete
  69. Αγαπημένο άρωμα hypnotic poison & coco chanel mademoiselle! :)
    lo_li_ta_96@hotmail.com
    Ραφαέλα Κουνελάκη

    ReplyDelete
  70. To αγαημενο μου αρωμα ειναι το DKNY Be Delicious
    ilovebebemu@hotmail.com

    ReplyDelete
  71. καλησπερα γλυκια μου βασιλικη..ειπα να παρω μερος και ας μην ειμαι συνηθισμενη να κερδιζω σε διαγωνισμους..
    αγαπημενο μου αρωμα αυτη την εποχη ειναι το Angel απο Thierry Mugler.
    το ονομα μου Μαυροπούλου Ελένη
    mail : eleniiiblack@gmail.com

    ReplyDelete
  72. το αγαπημένο μου άρωμα είναι το givenchy play!!
    Αλεξία Δημητρίου
    good_luck_8_8@hotmail.com

    ReplyDelete
  73. Χωρίς αμφιβολία το Angel του Thierry Muqler!!! Ευχαριστούμε για την ευκαιρία συμμετοχής!!! Καλή Ανάσταση!!!
    Ειρήνη Δημητρίου
    dj_renata@hotmail.com

    ReplyDelete
  74. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  75. Το αγαπημένο μου άρωμα είναι το addicted το μπλε απο dior.
    Tελεια τα δωρακια!!!!Καλα να περασεις!!!!
    γιωτα βλαχοπουλου
    gvlachopoulou@gmail.com

    ReplyDelete
  76. Χριστος Ανεστη!!
    Τελεια ολα οσα αγορασες μεγεια σου να τα χαρεις!!
    Το αγαπημενο μου αρωμα ειναι της J.L το
    Glow στο λευκο μπουκαλακι πιστευω ειναι οτι
    πιο θυλικο υπαρχει!! Να το δοκιμασεις αξιζει!!
    Καλο Πάσχα!!!
    Δώρα Μπαξεβάνη
    kats8@hotmail.gr

    ReplyDelete
  77. Χριστός Ανέστη!
    Η συλλογή μου εμπλουτίζεται συνεχώς από καινούργια αρώματα,αλλά αυτό που παίρνω συνεχώς χρόνια τώρα,είναι το alien από Thierry Mugler!Aπλά το λατρεύω!
    Καλό Πάσχα να έχεις εσύ και όσοι άνθρωποι αγαπάς!
    Βεατρίκη Παπαναστασίου
    veatriki_pap@yahoo.gr

    ReplyDelete
  78. Xronia polla... ma poses agores ? kai posa omorfa pragmata? na ta xareis ola... :) gia xeimwna arwma to addict apo Dior. Gia anoixi kalokairi akoma to psaxnw. itan to oceanus apo body shop palia... :/
    AngieKariofilli
    CaramelandCandles1@gmail.com

    ReplyDelete
  79. Καινούρια subbie! Ερωτευμένη με το Bvlgari Omnia για χειμώνα-καλοκαίρι. Συγχαρητήρια για το υπέροχο (και άκρως informative) blog σου :)

    ReplyDelete
  80. Gia to kalokairi agapw Escada sexy Graffiti
    mail vanessakosm@gmail.com
    onoma Vanessa Kosmidou

    se eyxaristoume poli!!!!!

    ReplyDelete
  81. Gia to kalokairi to Kenzo Summer
    Xronia Polla k Xristos Anesth

    ReplyDelete
    Replies
    1. e mail:tassanian@gmail.com
      Nianiou Anastasia

      Delete
  82. teleio giveaway trelenomai g to zadore anastasia tzimopoulou analets_go88@hotmail.com

    ReplyDelete
  83. to agapimeno mou aroma einai to "white tea bergamot freesia" tou korres mariaefth84@gmail.com

    ReplyDelete
  84. Dior Hypnotic Poison. Babaroulaa@hotmail.com

    ReplyDelete
  85. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  86. Dior Pure Poison, afrodiite.x3@gmail.com

    ReplyDelete
  87. just gavali to her!! μοναδικο αρωμα ;)
    zoibek92@gmail.com

    ReplyDelete
  88. evdstergiopoulou@yahoo.gr
    ξέχασα να το αφήσω στο πιο πανω σχόλιο

    ReplyDelete
  89. Hypnotic Poison της Dior ,αγαπημενο αρωμαα..
    Ονοματεπωνυμο:κατερινα καγια
    E-mail: Kateronakiforever2011@gmail.com

    ReplyDelete
  90. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  91. To agapimeno mou arwma einai dsquared2 potion!!!
    maraki_sid@hotmail.gr
    Μαρία Σαρίκα

    ReplyDelete
  92. Το αγαπημένο μου άρωμα, ειδικά γι' αυτήν την εποχή είναι το Chanel Chance Eau Fraiche. Το λατρεύω!
    Υπέροχες όλες σου οι αγορές!
    Ευχαριστούμε για το giveaway!
    andriana.v@hotmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ανδριάνα Βουγιουκαλάκη

      Delete
  93. paco rabanne!!
    marina p.
    marinaki_1466@yahoo.gr

    ReplyDelete
  94. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. to aferesa gt den eixa grapsei onma :P :P ksana esteila io katw ;)

      Delete
  95. Poly wraio giveaway!!! Apo arwmata to agapmeno moy einai to Nina Ritsi!!!
    ballarinoula94@gmail.com

    ReplyDelete
  96. teleio to giveaway...to agaphmeno mou arwma einai to Black XS.... sofitsa.xania@yahoo.gr

    ReplyDelete
  97. το escada!! <3
    yiota_92@yahoo.gr

    ReplyDelete
  98. χρόνια πολλά!!!το αγαπημένο μου άρωμα είναι το weekend απο burberry.το φοράω χειμώνα-καλοκαίρι και είναι εξαιρετικό για όλες τις περιστάσεις.το γούστο σου είναι εξαιρετικό.τόσο οι προσωπικές σου αγορές όσο και τα δώρα. το e mail ου είναι το rita131188@yahoo.gr

    ReplyDelete
  99. Αγαπημενο αρωμα ειναι το Bulgari pour Femme, κλασικο και θηλυκο!!
    kit_katerina@yahoo.gr

    ReplyDelete
  100. Agaphmeno to lolita lempicka agapw thn vanilia :)
    butterfly_vasilikh@yahoo.gr

    ReplyDelete
  101. magnetism escada,dior hypnotic poison,jimmy choo perfume kai 212 sexy......euxaristoume einai teleiaaaaaa ola
    panos-maria1212@hotmail.com
    maria karatzoglou

    ReplyDelete
  102. Τέλεια όλα!!!! Euphoria από Calvin Klein αγαπημένο!!! E-mail: stampasidou@gmail.com

    ReplyDelete
  103. Jadore απο Dior πολυ ωραιο αρωμα...
    Μαρια Ρεζκαλλα
    marou.loulou@gmail.com

    ReplyDelete
  104. Αγαπημενο αρωμα the one!!!
    mail : afrodkourti@windowslive.com

    ReplyDelete
  105. To Jadore !!!!
    email : olveratanellari@gmail.com

    ReplyDelete
  106. kali mas epituxeia!!! me lene stella voutsina kai to email mou : stellitsa57@hotmail.com

    ReplyDelete
  107. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  108. just cavalli!!!

    polu wraio giveaway!!!

    anna kalamaki
    annakalamaki@hotmail.com

    ReplyDelete
  109. Αγαπημενο μου αρωμα ειναι το DOLCE & GABBANA the one.

    Τελειο giveaway,ευχαριστουμε!!

    Annou_94@hotmail.com

    ΑΝΝΑ ΜΠΟΓΡΗ

    ReplyDelete
  110. Her just cavalli apisteuto arwma!!!!!!!!!
    polu wra ta pragmatakia pou diale3es!!!!
    clio_88_mkk@hotmail.com
    Κλειώ Ζώτου

    ReplyDelete
  111. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  112. Αυτή τη στιγμή είναι το Elie Saab Eau de Toilette!
    Όλγα
    dream_77_girl@hotmail.com

    ReplyDelete
  113. Αγαπημενο αρωμα ειναι το celebre της avon..!
    Μαρια Κοτρωνακη
    maria0003@windowslive.com

    ReplyDelete
  114. Το weekend της Burberry είναι τέλειο!

    ReplyDelete
  115. :) euxaristoume polu
    fb: Gwgoulini Antwniou
    e-mail: antwniou.gewrgia@gmail.com

    ReplyDelete
  116. Αγαπημένο άρωμα το hypnose του lancome!xanthh@hotmail.com

    ReplyDelete
  117. Latreuw to coco mademoiselle
    To Mail mou einai v_cosmop@hotmail.com
    Victoria Cosmopoulou

    ReplyDelete
  118. Αγαπω το Kenzo Amour και
    Το Madagascan vanilla απο Body shop <3
    το email μου ειναι: dimitra_gk@hotmail.com
    Γκουλιαβέρα Δήμητρα

    ReplyDelete
  119. mou aresoun erketes kollonies san murwdies...alla exw mono mia ths gucci hn ruch..kai auto gt den mou poluaresei h aisthish ths kollonias panw sto derma...euxaristoume polu gia ta dwrakia....email : alexandra4434@hotmail.com

    ReplyDelete
  120. Λατρέυω την ange ou demon από givenchy αλλά τώρα έχω φάει κόλλημα με το άρωμα καρύδα και mango απο body shop. Πιστεύω ειναι must για το καλοκαίρι!!

    ReplyDelete
  121. ευχαριστούμε για τα δώρα!!!
    αγαπημένο άρωμα τώρα που καλοκαίριασε είναι το light blue D&G.

    ReplyDelete
  122. hypnotic poison gia xeimona kai escada absolutely me gia kalokairi!ola eine souper!

    ReplyDelete
  123. Αγαπημένο μου άρωμα το O Oui της Lancôme... Μετράει χρόνια αυτός ο έρωτας!!!

    Σ' ευχαριστούμε για τον όμορφο διαγωνισμό!!!

    Μάχη Τσάμη
    lotregirl@hotmail.com

    ReplyDelete
  124. λατρεμενο αρωμα Angel by Thierry Mugler!
    e-mail:nantia_nikolara@hotmail.com

    ReplyDelete
  125. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  126. ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BURBERRY LONDON!!!ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!
    email:irene.alex@hotmail.com
    ΕΙΡΗΝΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

    ReplyDelete
  127. Agapimeno arwma viktor&rolf flowerbomb

    ReplyDelete
  128. den exw agaphmeno sugkekrimeno arwma, alla trelenomai gia oooti murizei karuda!!! georgiamor123@windowslive.com ΜΩΡΑΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ!

    ReplyDelete
  129. To αγαπημενο μου αρωμα ειναι το crystal noir απο versace..Τελειοοοο!!!Υπεροχες ολες οι αγορες σου....Ξύγκη Ευφροσύνη - froso121@gmail.com

    ReplyDelete
  130. είναι όλα υπέροχα... σε ευχαριστούμε.. το αγαπημένο μου άρωμα είναι το bronze godness από estee lauder.. Κοσμά Αναστασία - natkosma@windowslive.com

    ReplyDelete
  131. Πανέμορφα όλα! Αγαπημένο άρωμα Hypnotic poison eau sensuelle apo Dior! Χριστοφάκη Ιωάννα gianna4@msn.com

    ReplyDelete
  132. Το αγαπημένο μου άρωμα είναι το Valentino Rock 'n Rose Couture! katasbeautyworld@gmail.com

    ReplyDelete
  133. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  134. Πολυ ομορφη η πρωτοβουλια σου για διαγωνισμο..
    και καλη επιτυχια σε ολες..!
    Αγαπημενο αρωμα για καλοκαιρι DKNY be delicious..!
    p.theodorelou@hotmail.com
    Πολυτιμη Θεοδωρελου

    ReplyDelete
  135. Το αγαπημένο μου άρωμα είναι το light blue by D&G! Πραγματικά το λατρεύωωωω!!!

    ReplyDelete
  136. Αγαπημένο άρωμα---> 212 VIP Carolina Herrera
    Ονοματεπώνυμο---> Παπακωνσταντίνου Κατερίνα
    email---> pico_kat@hotmail.com

    ReplyDelete
  137. Το αγαπήμενο μου άρωμα είναι το light blue DG. Το λατρεύω.. elinatodikou@yahoo.gr

    ReplyDelete
  138. Καλησπέρα!!!
    Αγαπημένο άρωμα Gucci Rush.
    Τέλεια τα δώρα σου!!!
    e.fi.plas14@gmail.com

    ReplyDelete
  139. polu wraio giveaway kanw kai egw ena an 8es tsekaaare
    http://konsadam.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  140. To αγαπημενο μου άρωμα είναι το very irresistable της givenchy

    ReplyDelete
  141. Αγαπημένο άρωμα το Amour απο Kenzo, μαρέσουν οι γλυκές μυρωδιές και μου πάει τρελά, δηλαδή έτσι μου λένε.

    ReplyDelete
  142. tis Nina Richy <3 <3
    euaggelia....
    email: lia3322@hotmail.com

    ReplyDelete
  143. agapimeno arwma einai to lolita lempicka!!!!
    biky1989@hotmail.com

    ReplyDelete
  144. Pure poison!!!
    niki_xar@yahoo.gr

    ReplyDelete
  145. Πολύ όμορφα αυτά που αγόρασες!!! Με γεια σου και να τα χαρείς!!! Σ' ευχαριστούμε πολύ και για το ωραίο giveaway!!

    Αγαπημένο άρωμα Flowerbomb - Victor& Rolf!!! Απίστευτο!!!

    Ονοματεπώνυμο: Μαρία Παππά
    Ε-mail: mariabeautyart@gmail.com

    ReplyDelete
  146. Το αγαπημένο μου άρωμα είναι το ange ou demon απο givenchy!!

    melina-13-@hotmail.gr

    ReplyDelete
  147. ποσο μα πόσο υπέροχα δώρα!
    GFC: Nena Lapatina
    nena_lap123@yahoo.gr

    ReplyDelete
  148. Αχ τι ωραία δωράκια!!Αγαπημένο μου άρωμα το Hypnotic poison απο Dior.
    Ευτυχία Σταυρινίδη
    e-mail:efistav22@yahoo.gr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αγαπημένο άρωμα the Beat Burberry!! Φιλάκια!

      Delete
  149. tο Alien apo Tierry Mugler.κολλημα οχι αστεια....αν και ειναι βαρυ για καλοκαιρι ioulia1989@hotmail.com

    ReplyDelete
  150. Το πιο αγαπημένο μου άρωμα είναι το sofia από τη benefit....απλά φανταστικό.... jolene000@hotmail.com

    ReplyDelete
  151. Αυτή την εποχή λατρεύω το νέο Cherries in the air απο Escada!Είναι υπέροχο!Kanelli papadaki , pkanelli@hotmail.com.

    ReplyDelete
  152. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  153. Τα αγαπημένα μου αρώματα είναι το pink sugar και το daisy marc jacobs.

    maria.atsa@windowslive.com

    ReplyDelete
  154. αγαπημένο άρωμα escada magnetism
    mail chicates.am@gmail.com

    χαιρομαστε που βρηκαμε το blog σου σε περιμενουμε και στο δικο μας

    ReplyDelete
  155. φανταστικά! του versace h crystal noir
    mina4ever14@hotmail.com

    ReplyDelete
  156. πολύ ωραίο giveaway!!σ'ευχαριστούμε πολύ!!
    αγαπημένο μου άρωμα είναι το little black dress από την avon στο μαύρο κουτάκι..γιατί νομίζω πως υπάρχει και σε κόκκινο!

    Όνομα: Μιχαέλα Γιαννακοπούλου
    email: mixaelagia13@hotmail.com

    ReplyDelete
  157. Υπέροχο giveaway, το αγαπημένο μου άρωμα είναι το daisy!

    Καλή επιτυχία...


    a.n.n.a_94@hotmail.com

    ReplyDelete
  158. το αγαπημενο μου αρωμα ειναι της Givenchy to Absolutely Irresistible (to kokkino)
    telospantwn88@gmail.com

    ReplyDelete
  159. αγαπημενο αρωμα burberry the beat
    email elliellaki13@gmail.com
    Ονοματεπωνυμο Μανέ Έλλη

    http://ellakibeauty.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  160. efxaristoume,paraaaaaaaaaa,polyyyyyyy!!!!!!!!

    ReplyDelete
  161. το Amour απο Kenzo!!|
    papadopoulou2702@gmail.com

    ReplyDelete
  162. καλημερα!!!!!!!!!!

    το αγαπημενο μου αρωμα ειναι το one dolce gabbana

    οι αγορες ειναι ολες υπεροχες!!!!!

    ειδα κ το τελευταιο σου βιντεακι κ σου ευχομαι ολοψυχα περαστικουλια!!!!!!!!!!!!

    email linmakmar@yahoo.gr

    ReplyDelete
  163. Αγαπημένο άρωμα: Light Blue ( D&G )
    Δομνίκη Σαρρή
    Email:domniki70@hotmail.gr

    ReplyDelete
  164. το candy prada εννοειται :)
    ΜΑΡΙΑ ΠΑΤΡΙΚΑ
    emmi-1988@hotmail.com

    ειναι ολα τελειαααα :D

    ReplyDelete
  165. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  166. το αγαπημένο μου άρωμα είναι το
    VANILLA/ FREESIA/ LYCHEE από Κορρέ!
    email: poppyk31@gmail.com
    gfc: Poppy
    Πόπη Κατσιμεντέ
    τελεια είναι τα δωρακια που εχεις διαλεξει!
    μολις ειδα το τελευταιο βιντεο σου. σου ευχομαι πραγματικα να μην ειναι τιποτα μεσα από την καρδιά μου!

    ReplyDelete
  167. daisy marc jacobs!
    kalh epituxia koritsia!!!! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. email: mary_economou@yahoo.gr
      maria oikonomou

      Delete
  168. Allure από Chanel.Το φορώ σχεδόν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του,δεν λείπει ποτέ από την συλλογή μου.
    Τα προϊόντα του giveaway είναι εξαιρετικά και διαλεγμένα με γούστο..

    Ελισάβετ Τοπαλίδου
    e-mail: topalidouelisavet@hotmail.com

    Υ.Γ. εύχομαι να ναι περαστικό και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο αυτό που σε ταλαιπωρεί..

    ReplyDelete
  169. alien thierry mugler!!!
    chrisa xagorari
    email chrisa.x1992@gmail.com

    ReplyDelete
  170. teleio to giveaway sou!!
    to agapimeno mou aroma einai to her apo narciso rodriguez.
    giota georgakopoulou
    email: giotage81@gmail.com

    ps. sou euxomai perastika, na keneis upomoni kai ola tha pane kala

    ReplyDelete
  171. Πρώτα από όλα. Περαστικά σου!!!
    Το αγαπημένο μου άρωμα είναι to million lady από paco rabanne !!!
    el.dede21@hotmail.com
    Elena Dede

    ReplyDelete
  172. Donna by trussardi.....!!!! τελεια δωρακια!!!!
    mpamperaki@gmail.com
    χρυσα τσαγκαλιδου

    ReplyDelete
  173. Καλή ερώτηση.. Θα πω 2, το Kingdom του συγχωρεμένου Alexander McQueen και το Amour του Kenzo για χειμώνα και καλοκαίρι αντίστοιχα.

    ReplyDelete
  174. Το Miss Dior Cherie του Dior.!!!! catwoman_evita@hotmail.com

    ReplyDelete
  175. Ολα ειναι πολυ ωραια μπραβο για τις επιλογες σου μου αρεσουν ολα αλλα δεν εχω χρηματα να παρω πινελακια κ ετσι βαφομαι με το χερι!
    eimail ioanna-p@hotmail.com

    ReplyDelete
  176. Kαλημέρααααααα!
    Λοιπόν... Πολλά πράγματα θέλω να πάρω :Ρ ΑΛΛΑ μου τελειώνει το eyeliner οπότε σκέφτομαι πως θα το κάνω πρωτεραιότητά μου να πάρω ένα καινούργιο!
    Συνέχισε την καλή δουλειά με τα βίντεο! Εμένα προσωπικά μου φαίνεται πιο άμεσο ένα βίντεο από μία ανάρτηση στο μπλογκ και γι αυτό το λόγο τα προτιμώ!
    Φιλιά!

    ReplyDelete