Το Sephora στην Placa de Catalunya




  Γεια σας κορίτσια!!!

  Όπως οι περισσότερες γνωρίζετε, πριν λίγες μέρες επέστρεψα από τη Βαρκελώνη. Είπα, λοιπόν, να σας μιλήσω για ένα από τα Sephora που επισκέφτηκα και που νομίζω πως είναι άξιο λόγου για όλες εμάς τις beauty lovers και να μοιραστώ μαζί σας και κάποιες φωτογραφίες.


Τα ταμεία του καταστήματος
   Αρχικά να σας πω πως λίγο πριν φύγω η "smugnificent1980" που έχει ταξιδέψει πολύ και είναι εγγύηση στο να δίνει πληροφορίες για το τι να δει κανείς, με ενημέρωσε πως στην Βαρκελώνη υπάρχει το μεγαλύτερο Sephora της Ευρώπης και όπως καταλαβαίνετε μου άναψε φωτιές!!! Έτσι, έψαξα να βρω που είναι και με χαρά διαπίστωσα πως βρίσκεται 15' με τα πόδια από το ξενοδοχείο, στο εμπορικό κέντρο El Triangle στην Placa de Catalunya στο κέντρο της πόλης.

    Μόλις ξεκινήσαμε τη βόλτα μας, λοιπόν ,προς το κέντρο είχα τις κεραίες μου τεντωμένες για να το εντοπίσω!
   Εκ πρώτης όψεως, το κατάστημα φαίνεται μετρίου μεγέθους θα έλεγα. Έχει 2 εισόδους, μια στο εμπορικό κέντρο και μια στο δρόμο, εντυπωσιακές διαφημίσεις καλλυντικών και αρωμάτων και μοιάζει να παρέχει μόνο συμβουλές και υπηρεσίες ομορφιάς όπως make-up applications, κ.τ.λ.

1. Η είσοδος από το εμπορικό
2. Οι θέσεις για τα μαθήματα μακιγιάζ

   Όμως κάπου εκεί υπάρχει μια διακριτική κυλιόμενη σκάλα που σε οδηγεί σε ένα κόκκινο χαλί και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ψηλοτάβανο υπόγειο, με ασπρόμαυρους κίονες, γεμάτο με καλλυντικά και αρώματα!!! Heaven on earth!!! 



   Το τεράστιο αυτό υπόγειο ήταν στο παρελθόν κομμάτι μιας υπόγειας εμπορικής οδού, της Avenida de la Luz (η Λεωφόρος του Φωτός) που κατασκευάστηκε το 1940 και ήταν η πρώτη τέτοια στην Ευρώπη.

Η Avenida de la Luz τη δεκαετία του '80

Το Sephora σήμερα.
   Έχει το μεγαλύτερο stand της Make Up Forever που έχω δει ποτέ, τεράστια συλλογή από αρώματα που συμπεριλαμβάνει και αρώματα των Serge Lutens, Loewe, κ.ά., όλες τις high-end εταιρίες μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου (ακόμη και Origins και Herborists). Aπό πιο "εμπορικές" όμως, μόνο την Bourjois (ούτε καν τη L' Oreal).

Το σταντ της Urban Decay
Το σταντ της Bourjois

   Το αγαπημένο μου σημείο ήταν σίγουρα το σταντ που συγκέντρωνε όλες τις παλέτες από όλες τις εταιρίες και που πραγματικά θα ήθελα να έχω μια από κάθε μια!!! Δεν ήξερα ποια να πρωτοκοιτάξω!!!
  
Ένα μέρος του σταντ με όλες τις παλέτες
   Επιπλέον, μέσα στο κατάστημα υπήρχαν και σημεία στα οποία μπορούσες να καθίσεις να σου κάνουν μανικιούρ και nail polish bars με μανό των O.P.I., nails inc., Ciate, κ.ά.

Ένα από τα nail studios

   Δεν ξέρω αν μέσω των φωτογραφιών σας εντυπωσίασε πάντως σας εγγυώμαι πως από κοντά θα σας συνέπαιρνε!!! 
   Αυτά προς το παρόν και επιφυλάσσομαι στο εγγύς μέλλον να σας ανεβάσω και ένα ποστ με τα μέρη που επισκεφθήκαμε και εντυπώσεις αλλά και haul και swatches!!!

xxx
Βασιλική


Υ.Γ.: Δεν ξέρω αν είναι όντως το μεγαλύτερο Sephora στην Ευρώπη γιατί με ενημέρωσαν πως τουλάχιστον πριν 4 χρόνια το μεγαλύτερο κατάστημα βρισκόταν στο Παρίσι, πάντως είναι σίγουρα πολύ καθαρό, καλόγουστο και σίγουρα πολύ πολύ μεγάλο.

ΔιεύθυνσηC.C El Triangle, Carrer de Pelai 13 – 37, 08001 Barcelona, Spain + 34 93.3 06.39.00, Metro: Catalunya




Leave a Comment

  1. Χμ... στο Παρίσι βέβαια εν έτει 2006-7 άρα λίγο παλιά είχα πάει σε κάνα δυο που ήταν και σε κεντρικά σημεία αλλά δε θυμάμαι να ήταν τόσο μέγαλα όσο αυτό της Βαρκελώνης!!!

    Ίσως έχουν αλλάξει από τότε αλλά και πάλι μόνο η περιγραφή που μας έκανες για αυτό που πήγες είναι απίστευτο!!!!

    Βέβαια το γεγονός ότι από ευρείας δεν έχει σχεδόν τίποτα... χμ... από την άλλη τα ευρείας τα βρίσκεις παντού αρά οκ...

    Περιμένω το haul σου!!!!!!!!

    :)

    ReplyDelete
  2. φοβερές φωτογραφίες ανυπομονώ να ξαναπάω το Σεπτέμβρη. Δεν εχω πάει σε αυτό του Παρισιού αλλά απ όσο γνωριζω αυτό της Βαρκελώνης φέρνει περισσότερες εταιρίες από όλα μου είχαν πει, χαίρομαι που πέρασες όμορφα και σ ευχαριστώ πολύ για την αναφορά και τα καλά σου λόγια, είσαι πολύ γλυκιά :)

    ReplyDelete
  3. πάρα πολύ ωραίο post όπως και το post για το ταξιδι!!!

    ReplyDelete