KALLOS CHOCOLATE & ARGAN HAIR MASKS





Λοιπόν, σήμερα θα σας μιλήσω για τις μάσκες που σας είπα στο προηγούμενο blogpost ότι περιέχονταν στο δεματάκι που μου έστειλαν από το myaroma.gr κι είναι και τα μόνα προϊόντα από αυτό το δεματάκι για τα οποία ακόμη δεν σας είχα γράψει/πει την άποψη μου. Τώρα, μετά από 15 ημέρες περίπου που τα έχω στα χέρια μου κι αφού δοκίμασα κι από 2 φορές την κάθε μάσκα είπα να κάτσω να γράψω για αυτές.

Αρχικά, να σας πω πως την εν λόγω εταιρεία δεν την γνώριζα αλλά έψαξα κι έμαθα! Πρόκειται για μια ουγγρική εταιρεία καλλυντικών που δραστηριοποιείται από το 1978 και μάλιστα κατέχει ένα μεγάλο μερίδιο της ουγγρικής και ρουμανικής αγοράς στα επαγγελματικά προϊόντα για τα μαλλιά αφού η KALLOS έχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε αυτά.

Kallos Chocolate & Argan Hair Masks
Εκ πρώτης όψεως, οι συσκευασίες δεν έχουν αυτό το... wow factor,. Είναι απλές διαφανείς συσκευασίες των 275 ml ,αλλά μόλις τις ανοίξεις... WOW!!! Μυρίζουν υπέροχα! Και κακά τα ψέμματα στα προϊόντα για τα μαλλιά το άρωμα μετράει!



Kallos Argan Oil Hair Mask
Η μια μάσκα είναι με έλαιο argan για βαμμένα μαλλιά κι υπόσχεται θρέψη, μακροχρόνια προστασία από τις βαφές, ζωντάνια, λάμψη κι απαλότητα. Μακροχρόνια προστασία δεν ξέρω αν προσφέρει αλλά λάμψη, απαλότητα και φανταστικό άρωμα χαρίζει σίγουρα! Το άρωμα δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς αλλά είναι καταπληκτικό και σε όσους έχω δώσει να την μυρίσουν έχουν ξετρελαθεί και το ακόμη καλύτερο είναι πως μένει στα μαλλιά για ώρες! Υπάρχει και το αντίστοιχο σαμπουάν και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω γιατί είναι και μεγάλη ποσότητα και οικονομικό και αν μυρίζει όπως κι μάσκα... σούπερ!!!


Kallos Chocolate Hair Mask
Όσο για τη μάσκα ολικής επανόρθωσης με εκχύλισμα κάκαο μπορείτε να φανταστείτε πόσο ωραία μυρίζει! Κάνεις τη μάσκα σου και μετά μυρίζεις σαν... σοκολατόπιτα (Προσοχή! μην το δοκιμάσετε αν πεινάτε)! Εκτός από εκχύλισμα κακάο είναι εμπλουτισμένη με κερατίνη, πρωτεΐνες γάλακτος και πανθενόλη κι είναι κατάλληλη για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Υπόσχεται επανόρθωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών, φωτεινότητα και στιλπνότητα στην τρίχα αλλά και εύκολο χτένισμα. Τα μαλλιά μου δεν είναι ταλαιπωρημένα ή ξηρά κι έτσι δεν ξέρω αν όντως επαναφέρει ζωντάνια στην τρίχα, ξέρω όμως πως τα αφήνει φοβερά απαλά και μοσχομυριστά!!! Επίσης, υπάρχει σε σαμπουάν κι αν έχετε τέτοιο τύπο μαλλιών και θέλετε καλά κι οικονομικά προϊόντα που θα σας κάνουν να μυρίζετε σαν μους σοκολάτας δοκιμάστε τα οπωσδήποτε!

Για το τέλος άφησα αυτό το χαρακτηριστικό που σε όσα προϊόντα συναντώ με κερδίζουν και με χαρά συνάντησα και σ'αυτά: αναγραφόμενη ημερομηνία παραγωγής! Ξέρεις δηλαδή πότε παράχθηκε το προϊόν που έχεις στα χέρια σου κι για πόσο έμεινε στο ράφι. Like! Like! Like! Φυσικά, φέρουν και το σηματάκι που δείχνει πόσος μήνες μετά το άνοιγμα πρέπει να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε το προϊον, εν προκειμένω σε 12 μήνες.

Από ότι είδα η εταιρεία έχει σαμπουάν και μάσκες για κάθε τύπο μαλλιών σε πολύ καλές τιμές και μεγάλες ποσότητες (π.χ. το σαμπουάν κερατίνης και πρωτεΐνης γάλακτος στα 1000ml έχει 4,50 ευρώ). Υστερούν λιγάκι στο "πιασάρικο" packaging αλλά κατά τα αλλά με άφησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Αν έχετε δοκιμάσει κι εσείς προϊόντα της εταιρείας θα περιμένω και τις δικές σας απόψεις!

Τιμή: 4,50 ευρώ


Leave a Comment

Post a Comment