Avon & the Greek Beauty Bloggers - Σεμινάριο 2013 + Reviews

Γεια σας κορίτσια!!!

Την Παρασκευή που μας πέρασε, 60 greek beauty bloggers είχαμε την τιμή και την χαρά να βρεθούμε στο Γέρακα, στα κεντρικά γραφεία της "εταιρίας για τις γυναίκες", της Avon. 

Εκεί, μας υποδέχτηκαν θερμά η πρόεδρος, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, ο περιφερειακός διευθυντής και κάποια ακόμα αξιότιμα μέλη της οικογένειας της Avon και μας μίλησαν για την ιστορία της εταιρίας, το όραμα της, τα όσα πρεσβεύει και την ευκαιρία που δίνει σε κάθε γυναίκα για ένα extra εισόδημα.

Επειδή δεν θέλω να σας κουράσω, θα αναφερθώ εν συντομία σε όσα νομίζω πως αξίζει να γραφτούν:

  • Η Avon ιδρύθηκε το 1886 στην Αμερική από έναν άντρα που πωλούσε βιβλία από πόρτα σε πόρτα, το όνομα αυτού David McConnell. 127 χρόνια μετά, είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο τον απευθείας πωλήσεων.
  • Στη Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1989.
  • Σκοπός της εταιρίας είναι να παρέχει σε κάθε γυναίκα την ευκαιρία κέρδους, στηρίζοντας την ευζωία και την ευτυχία της.
  • Το 1989 έγινε η πρώτη μεγάλη εταιρία καλλυντικών παγκοσμίως που αποφάσισε να σταματήσει τις δοκιμές σε ζώα.
  • Επιτρέπει την αλλαγή ή επιστροφή κάποιου προϊόντος μέχρι κι 1,5 μήνα μετά την αγορά του -ακόμη κι αν έχει χρησιμοποιηθεί- κι αυτό γιατί πιστεύουν πως η πολύ υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους είναι σπάνιο να απογοητεύσει τον καταναλωτή.
  • Είναι το μεγαλύτερο εταιρικώς συνδεδεμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα στον κόσμο, εστιάζοντας στις εκστρατείες Ενάντια στο Καρκίνο του Μαστού και τη Βία μέσα στην Οικογένεια.
Όσον αφορά στο τελευταίο, χειροκροτώ και φυσικά επιδοκιμάζω την έμπρακτη προσπάθεια προάσπισης της υγείας των γυναικών από την εταιρία. Στην Ελλάδα, η Avon υποστηρίζει το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και η συνεργασία αυτή είχε ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, το 2010 μια υπερσύγχρονη κινητή μονάδα μαστογράφου να ξεκινήσει το ταξίδι της σε πόλεις και χωριά με σκοπό την ενημέρωση και την πρόληψη των γυναικών. 



Και ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για το πιο fun κομμάτι αυτής της συνάντησης!
Μιλήσαμε για τα νέα λανσαρίσματα της εταιρίας: το Solution Cellu-Break ένα προϊόν με κόκκους καφέ και εκχύλισμα λευκάγκαθου, που θα μας κάνει να πούμε αντίο στην κυτταρίτιδα, την BB cream της σειράς ANEW που όπου να ΄ναι θα κυκλοφορήσει, τα καινούρια ματ κραγιόν της εταιρίας, μια νέα παλέτα με πάρα πολλές σκιές, κραγιόν και ρουζ και πολλά άλλα!!! 

Αν και το όλο event ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον το highlight της συνάντησης ήταν  σίγουρα η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα σεμινάριο μακιγιάζ από τον πασίγνωστο make-up artist Αχιλλέα Χαρίτο που θαυμάζω απεριόριστα τη δουλειά του και χαίρομαι πάντα πάρα πολύ να τον βλέπω να δημιουργεί!
Αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει ένα smokey μακιγιάζ με την νέα παλέτα που σας ανέφερα σε αποχρώσεις μπλε και πράσινου και ήταν απίθανο!!! 

Τέλος, οι "οικοδεσπότες" μας ευχαρίστησαν για την παρουσία μας με μια τσάντα γεμάτη δωράκια (14 στον αριθμό) τα οποία έσπευσα να δοκιμάσω για να μπορέσω να σας πω δυο λόγια!



Από τη σειρά Planet Spa:


  • Χαλαρωτικό λάδι σώματος για το μπάνιο και για μασάζ με άρωμα ταϊλανδέζικου νούφαρου. Το συγκεκριμένο προϊόν το είχα ήδη και μου αρέσει πάρα πολύ γιατί μυρίζει υπέροχα κι είναι ό,τι πρέπει για μασαζάκι!
  • Μαύρο σαπούνι από τα τούρκικα χαμάμ. Θα είμαι ειλικρινής. Περίμενα πως αυτό το παχύρευστο μαύρο σαπούνι δε θα έχει ωραίο άρωμα, τελικά έκανα λάθος! Έχει ένα πολύ απαλό και ευχάριστο άρωμα. Το χρησιμοποίησα αντί για αφρόλουτρο και άφησε την επιδερμίδα μου πολύ απαλή.
  • Αναζωογονητικά επιθέματα ματιών με κινέζικο ginseng. Κάτι σαν "κομπρέσες" για τα μάτια! Τα χρησιμοποίησα χθες για πρώτη φορά και η αλήθεια είναι πως η δροσερή τους αίσθηση ξεκούρασε τα μάτια μου.
  • Αναζωογονητική μάσκα προσώπου με κινέζικο ginseng. Μια μάσκα τύπου peel-off, με ωραίο άρωμα και περλέ ροδακινί χρώμα. Δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω για να σας πω περισσότερα...

Από τη σειρά ANEW:

ANEW Vitale Kit
Ένα μίνι kit περιποίησης προσώπου της σειράς ANEW Vitale που περιέχει το σύμπλοκο ProEnergy και βοηθά την επιδερμίδα να δείχνει πιο νεανική. Στοχεύει σε ηλικίες 25+. Περιλαμβάνει:

  • Καθαριστικό gel, 50ml. Δροσερό, με όμορφο άρωμα (το οποίο φέρουν όλα τα προϊόντα του σετ), καθάρισε καλά την επιδερμίδα μου από μακιγιάζ. Γενικά, ένα καλό gel καθαρισμου. 
  • Κρέμα ημέρας με SPF 25 UVA/UVB, 15ml. Δεν την δοκίμασα αλλά το άρωμα είναι πολύ ωραίο και με ευχαριστεί το γεγονός πως έχει τόσο υψηλό δείκτη προστασίας.
  • Κρεμώδες gel νύχτας, 15ml. Την δοκίμασα χθες το βράδυ πρώτη φορά, όποτε δε μπορώ να μιλήσω για οφέλη αλλά αυτό που μου άρεσε είναι πως είναι ελαφριά, δροσερή, καθόλου λιπαρή και αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα.
  • Κρέμα ματιών σε ζελέ, 15ml. Δεν τη δοκίμασα, αλλά στην υφή μοιάζει να είναι ο τύπος κρέμας ματιών που αγαπώ: δροσερή και απορροφάται αμέσως! Ό,τι πρέπει για την ηλικία που στοχεύει νομίζω! Επίσης χάρηκα πολύ που είναι στο κανονικό μέγεθος!

Από προϊόντα μακιγιάζ:

Glimmerstick eyeliner "Blackest Black" | Avon
  • Glimmerstick eyeliner "Blackest Black". Ειλικρινά, δεν έχω λόγια!!! Γράφει πολύ έντονα και πολύ εύκολα, έχει φοβερή διάρκεια (φεύγει μόνο με ντεμακιγιάζ) και είναι σίγουρα πολύ καλύτερο και από το μηχανικό μολύβι της Estee Lauder που αγοράζω τα τελευταία 5 χρόνια! Πραγματικά εκπληκτικό!


Totally Kissable Lipstick "Caressing Coral" | Avon
  • Totally Kissable Lipstick "Caressing Coral". Το αγάπησα αυτό το κραγιόν από την πρώτη ματιά!!! Είναι φωτεινό πορτοκαλί στη συσκευασία αλλά στα χείλη δεν γράφει τόσο έντονα με αποτέλεσμα να αφήνει μια υπέροχη γυαλιστερή κοραλλό-πορτοκαλί απόχρωση! Είναι πολύ ενυδατικό, δεν έχει shimmer και έχει ένα όμορφο διακριτικό άρωμα.Ανυπομονώ να ζεστάνει λιγάκι ο καιρός για να το βάλω! 


Bronzing Pearls "Warm" | Avon
  • Bronzing Pearls "Warm". Αυτό είναι ένα προϊόν που αγαπώ εδώ και χρόνια και το είχα ήδη στη συλλογή μου οπότε μάλλον θα το χαρίσω σε κάποια φίλη μου. Είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι, δίνουν μια χρυσή λάμψη στο πρόσωπο και στο σώμα που ταιριάζει υπέροχα με το μαυρισμένο δέρμα! Υπέροχες!!!


Super Drema mascara "Black" | Avon
  • Super Drama mascara "Black". Αυτό είναι το προϊόν που μου άρεσε λιγότερο από όλα. Δεν φάνηκε να δίνει ούτε ιδιαίτερο μήκος, ούτε όγκο στις βλεφαρίδες μου και το βουρτσάκι δεν με βόλεψε :(


Για τα χέρια:

Glycerine Hand & Nail Cream | Avon
  • Glycerine Hand & Nail Cream, 100ml. Μια κρέμα χεριών και νυχιών με γλυκερίνη, ασβέστιο και βιταμίνη Ε. Είναι παχύρευστη και μικρή ποσότητα αρκεί και για τα δυο χέρια, απορροφάται πολύ γρήγορα, δεν αφήνει λιπαρότητα, ενυδατώνει ικανοποιητικότατα τα χέρια και έχει απαλό άρωμα. Με λίγα λόγια, μια καλή κρέμα χεριών!


Επιπλέον:
  • Moroccan Argan Oil | Advanced Techniques - Avon. Μια leave-in αγωγή για τα μαλλιά με μαροκινό αργανέλαιο κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Το χρησιμοποίησα μόλις χθες, οπότε δεν μπορώ να πω αν όντως θρέφει τα μαλλιά, αυτό που λέω με σιγουριά όμως είναι πως έχει ένα απίθανο εξωτικό άρωμα και κάνει τα μαλλιά να γυαλίζουν! Τέλειο!
  • Cellu-Break | Solutions - Avon, 150ml. Εντατική λοσιόν με καφεΐνη κατά της κυτταρίτιδας. Είναι ένα από τα νέα προϊόντα που σας έγραψα και παραπάνω. Φυσικά θέλει καθημερινή χρήση για να υπάρξει αποτέλεσμα οπότε αυτό που μπορώ να πω προς το παρόν είναι πως η σύνθεση δεν είναι λιπαρή και απορροφάται γρήγορα.
  • Sleeptherapy "Goodnight" | Avon, 125ml. Ένα αρωματικό σπρέι που το ψεκάζεται στα μαξιλάρια και το υπέροχο χαλαρωτικό άρωμα του βοηθάει στο να έχετε έναν όμορφο ύπνο!
  • Το Ροζ Ημερολόγιο της Εκστρατείας Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού για το 2013.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία και στα μέλη της για την "φιλοξενία" και φυσικά στο δίκτυο των Greek Beauty Bloggers που μου έδωσε την ευκαιρία να παρευρεθώ.

xxx
Βασιλική


Υ.Γ.: Για να κάνετε Αίτηση Ενδιαφέροντος επίσκεψης της Κινητής Μονάδας, απευθυνθείτε στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία(κα Θεώνη Κωστοπούλου).

Leave a Comment

  1. ήταν υπέροχαα! πόσο χάρηκα που σε γνώρισα!
    έκανα και γω το ανάλογο ποστ http://beautyworldnena.blogspot.gr/2013/03/gbb-avon-event.html

    ReplyDelete
  2. Τώρα πήρα είδηση ότι έχεις και blog, εννοειται σε ακολούθησα.. Τέλειο το ποστ σου κούκλα μου!
    Φιλάκια
    xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μαρία μου δεν είχα δει το σχόλιο σου, συγγνώμη που άργησα να σου απαντήσω!!! Σε ευχαριστώ για το follow, φιλάκια πολλά!!!

      Delete
  3. Πόσα πολλά δώρα σας έδωσαν!!
    Σ'ευχαριστώ και πάλι για το δωράκι σου!! Χθες το παρέλαβα και είναι τέλειοοοοοοο!!
    Μαρίνα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι, ήταν πολύ γενναιόδωροι!!! Εγώ σε ευχαριστώ Μαρίνα μου και χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε!!! Φιλάκια πολλά!!!

      Delete